Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan tage oxcarbazepin

  Anytime medicin skal tages , er det vigtigt at forstå karakteren af medicinen og anvisningerne i forbindelse med sin rette brug . Oxcarbazepin kan synes som en truende medicin, der er svært at tage . Men i virkeligheden , er det ikke. Følg blot disse trin

Du skal bruge:
Oxcarbazepin , vand , glas


1
Sørg for at du faktisk er meningen at tage denne medicin . . Hvis din læge har ordineret Oxcarbazepin til dig , så chancerne er , du er meningen at tage det . Naturligvis har lægen sandsynligvis allerede givet dig oplysninger om, hvordan du skal tage det , og det er hvad der er ønskeligt .

2 .
Læs bagsiden af dåsen af medicin . Bagsiden af medicin røret angivelse af formen og farven af medicinen . Det burde have anvisninger på hvordan man kan tage det så godt . Det er godt .
3 .
Fjern en pille fra røret af medicin .
4 .

Sørg for, at beskrivelsen af p-piller kampe hvad du tog ud af containeren . Hvis pillen matcher beskrivelsen , end dette betyder , at det er nok det rigtige medicin . Men hvis p-piller er helt anderledes fra, hvad der står på bagsiden af røret , så har du sandsynligvis en eller anden måde har det forkerte piller . Det er skidt . De må ikke tage den forkerte medicin .
5 .
Få et glas vand .
6 .
Sæt det lille pille på bagsiden af din tungen .

7 .
Drik vand og synke pillen på samme tid . Hvis det ikke virker første gang , end at tage en anden tår vand . Oxcarbazepin er en lille pille . Det skal gå ned på første forsøg .

gode råd og advarsler


 • Prøv at tage en stor tår vand , når sluge pillen . Denne måde , vil du ikke mærke det glide ned din hals .
 • Altid lytte til alt , at lægen siger . De ved, hvordan du er meningen at tage din medicin .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------