Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan vide , om fødevareallergi forårsager søvnløshed

  Har en vanskelig tid med at sove om natten er ikke ualmindeligt for mange mennesker . En af de mest almindelige ting , som forårsager søvnløshed bortset fra stress er allergi . Jeg taler om, er allergener til bestemte ting i miljøet omkring os, at vi måske ikke engang forstår, at vi beskæftiger os med . En af de mest almindelige er fødevarer .
under allergiske reaktioner på forskellige fødevarer kan forårsage en masse flere vanskeligheder end bare nysen eller en løbende næse . Som en kendsgerning , gå mange af de fødevareallergi , at vi har uopdaget , fordi de eneste symptomer, som de virkelig kan forårsage kan vise sig som søvnløshed . Her er nogle måder at afgøre, om din søvnløshed er forårsaget af fødevareallergi
1 .
En fælles fødevareallergi er kendt som " laktoseintolerans ", hvilket betyder , at du enten er allergisk over for proteinet i mælk eller du mangler det enzym , der kan fordøje det . Du bliver nødt til at fjerne det fra din for 7-10 dage , og derefter begynde igen, og du vil være i stand til at fortælle , hvis du er allergisk over for det . Selv hvis du viser en intolerance , bør du fjerne det hele sammen .
2 .
Det næste mest almindelige fødevareallergi er gluten . Det findes i hvede produkter og nogle alternative mel som Spelt . Faktisk Spelt har et højere indhold af gluten end hvede . Igen kan du fjerne det fra din kost for 7 10 dage og derefter genindføre det , og se, hvordan du føler .

3 .
Den nemmeste måde at teste for fødevareallergi er at have en blodprøve udført test gennem din læge . De er ikke billige , men hvis du har symptomer på ikke at kunne tage dybe indåndinger , vandig eller hævelse af øjnene , kløende hud blandt andre symptomer så din forsikring skal dække omkostningerne .

gode råd og advarsler


 • Grunden fødevareallergi forårsage søvnløshed er det hæmmer produktionen af serotonin . Serotonin er kendt for at kontrollere din søvn og stemninger . Så hvis du har søvnløshed i mere end 7-10 dage er det værd at bruge tid at tjekke for allergi .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------