Position: sygdoms > medicin >

hvordan man undgår migræne ved at foretage livsstilsændringer

  Der er mange ting , der kan udløse migræne symptomer . Selv om ikke alle udløsere er ens for alle , visse fælles elementer er blevet identificeret som udløser fører til migræne symptomer i mange syge . Det er ikke kendt , hvorfor disse elementer giver migræne symptomer hos nogle, men ikke i andre , hvorfor de er eller udløser overhovedet.
Hvis du har migræne og er interesseret i at gøre livsstilsændringer i et forsøg på at imødegå dem , denne artikel giver nogle trin, du kan tage . Ingen er særligt vanskelige eller stressende at gøre, men hvis en af dem er en udløsende faktor for dig , hvilket gør ændringen kan være lige hvad du har brug for at reducere din migræne symptomer .
1
Hold en regelmæssig søvn skema
For lidt eller for meget søvn kan udløse migræne symptomer . Prøv at have en regelmæssig søvn tidsplan , der går i seng og stigende på samme tid, eller i det mindste forsøger at få det samme antal timers søvn hver nat . Hvis du lur i løbet af dagen , så prøv ikke at sove længere end en time . Mere end det og du vil forstyrre dit afbrudt nattesøvn .
2 .
Spis regelmæssige måltider .
Skipping måltider kan påvirke disse modtagelige for migræne . Hvis du opdager, at du går glip af måltider , afgøre, hvorfor og derefter gøre en indsats for at rette op på. Hvis du har travlt på arbejdet og kan ikke komme væk , pakke en frokost for at spise ved skrivebordet , eller holde sunde snacks på hånden . Morgenmad ikke dine ting ? Hvis fødevarer er utiltalende , kigge efter en morgenmad ryste eller udskiftning drikke , der vil give din krop kalorier og holde din migræne i skak .

3 .
Undgå udløse fødevarer .
Der er flere fødevarer, der er blevet identificeret som faktorer, der udløser migræne symptomer . Oftest synderen er koffein , i form af te , kaffe eller chokolade . MSG , alderen kød og oste , og alkohol er også på listen . Og en fødevare udløser ikke ofte er anerkendt , er kunstige sødestoffer i sodavand og snacks , især aspartam .
4 .
Tilføj kosttilskud .
Zink , magnesium , calcium , B -vitaminer og Coq-10 har alle været brugt til at hjælpe lindre migræne symptomer . Føje dem til dit daglige ordning kan hjælpe dig med at undgå migræne . Spørg din læge til at anbefale , hvad der skal tage og de beløb .
D-vitamin har også vist sig at hjælpe med at lindre inflammatoriske sygdomme symptomer og styrke immunforsvaret . Da migræne er en betændelse i blodkarrene , 1000mg af D-vitamin en gang om dagen har vist sig som lovende i bestræbelserne på at undgå migræne symptomer .
5 .

Hold en migræne hovedpine dagbog .
Hvis du ikke allerede gør det , begynde at holde styr på dine migræne ved at registrere , når de starter , deres sværhedsgrad og eventuelle udløsere , du måtte have identificeret fra ovenstående oplysninger .
Som du foretager ændringer , eller begynde at eventuelle tillæg , note dem i din dagbog så godt. Du kan se, hvilke ændringer gør størst virkning , og som udløser virkelig ikke påvirke dig .

gode råd og advarsler


 • Tag din dagbog med dig til din læge aftaler .
 • Denne artikel er ikke ment til at erstatte medicinsk rådgivning . Hvis du har ubehandlet eller invaliderende hovedpine , søge lægehjælp . Hvis du har sløret syn , tab af synet , utydelig tale , eller tab af bevægelse på den ene side af kroppen , ledsaget af en kraftig hovedpine , søge lægehjælp omgående.
 • Søg ikke smertestillende medicin for migræne uden afsløre andre lægemidler , herunder kosttilskud og naturlægemidler medicin, du eventuelt tager . Uønskede og farlige bivirkninger kan forekomme , hvis medicin er blandet . Lad din læge og farmaceut ved, hvad medicin du tager for øjeblikket , herunder i håndkøb medicin og medicin for andre lidelser.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------