Position: sygdoms > medicin >

hvorfor skulle en diabetiker tage billeder af insulin efter måltider snarere end før ?

   En diabetiker som regel tilfører insulin før et måltid , fordi stoffet tager mellem 10 og 45 minutter at begynde at arbejde . Indsprøjte det efter et måltid middel blodsukker pigge før insulin har tid til at modvirke det . Der er dog nogle tilfælde, hvor det giver mening at injicere insulin efter et måltid

Diabetisk børn, der er kræsne


Insulin dosering ved måltiderne er delvis baseret på antallet af gram kulhydrater , der vil blive indtaget . Hvis en diabetiker barn nægter at spise alle sine middag , men har allerede modtaget en insulindosis , der var baseret på hendes forbruge hele hendes måltid , en farlig hypoglykæmiske ( lavt blodsukker ) reaktion kan forekomme . Derfor har nogle forældre foretrækker at injicere umiddelbart efter et måltid , så de kan være sikker på doseringen er korrekt .

Lavt blodsukker


Hvis blodsukker er lavt , før måltiderne , kan en diabetiker vælge at injicere lige efter at spise et lille måltid til at give niveauet tid til at vende tilbage til normal .

Carb-gratis måltid


Fødevarer uden kulhydrater , såsom oste og kød , ikke kræver insulin til balance dem , så hvis en diabetiker indskyder efter at have spist et måltid , der ikke indeholdt kulhydrater , kan det være , fordi hun var simpelthen mellemmåltider og det er tid for deres normale planlagt injektion .

Glemsomhed

Til lejlighed , selv de mest omhyggelige diabetiske vil glemme en indsprøjtning og er nødt til at administrere det efter at have spist .

Advarsel

Injektion insulin efter at have spist uden en specifik medicinsk årsag er en farlig lang sigt praksis . For at undgå alvorlige komplikationer , diabetikere bør stræbe efter at holde deres blodsukker da selv som muligt, og de konstante efter et måltid spikes , som vil opstå, hvis de injicerer insulin efter ( eller samtidig ) spiser kan have dødelige konsekvenser .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------