Position: sygdoms > medicin >

kaminomoto kur mod alopecia areata

   Alopecia areata er hårtab i pletter og er ofte forårsaget af stress eller en hudlidelse . Denne betingelse er ofte midlertidigt , såsom efter kemoterapi , men nogle gange hår vokser ikke tilbage uden hjælp , når det er startet falder ud . En virksomhed i Japan har hævdet at yde denne form for hjælp i mere end 70 år

Kaminomoto Brand


Kaminomoto er et japansk selskab , der har markedsført hårplejeprodukter siden 1932 . Den har modtaget mange priser for sine produkter , herunder Japan 's " nye opfindelse " pris i 1960 og 1961 . Kaminomoto anvender state -of-the- art ingredienser , herunder nogle designet af selskabet , ligesom Kamigen K og E , som er afledt af de japanske fabrikker Kurara og enmeiso . Virksomheden sælger produkter over hele verden og fortsætter med at introducere nye produkter til personlig pleje , især for hårpleje .

Dokumenteret Ingredienser


Den Kaminomoto ingrediens Hinoki er et træ , og den og dens olie , hinokitiol , har længe været betragtes af den japanske som meget gavnlig for hud- og hårpleje . De bader i bøtter lavet af Hinoki eller japansk cypres . Ifølge en undersøgelse udført af S. L. Hwang og JC Kim på Skolen for Bioteknologi og Bioengineering i Korea , hinokitiol værker samt minoxidil til at stoppe hårtab og voksende hår . Da det ikke er kemisk fremstillet , kan der være mindre chance for følsomhed over lang tids brug . Det har den ekstra fordel af at være antiseptisk , så det dræber mikroorganismer på hovedbunden , der bidrager til skæl og kløe . Selv om der ikke undersøgelser synes at have gjort i USA , blev disse resultater offentliggjort af U. S. National Library of Medicine , en afdeling af National Institutes of Health .

En anden ingrediens i Kaminomoto produkter takanal . Ifølge Clive Klinikker , en hårtab klinik i New Zealand , er takanal 92 procent effektiv i fornybare hår .

at købe og bruge Kaminomoto Produkter


Du kan købe Kaminomoto produkter som Hair Growth Trigger , Kaminomoto A og Kaminomoto Super Strength på internettet markeder som Amazon og eBay . Virksomhedens site lister sælgere , men de er placeret i Asien , Europa , Arabien og Europa .

Mens alopeci areata optræder i pletter på dit hoved , bør du behandle hele din hovedbund fordi betingelsen kan sprede hvis de ikke behandles . Vælg den Kaminomoto produkt, du foretrækker , og anvender det dagligt efter hårvask . Brug en mild shampoo for at undgå yderligere irritation til din hovedbund . Den Kaminomoto selskab gør shampooer specielt for folk, der forsøger at regrow hår .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------