Position: sygdoms > medicin >

lumigan for hårvækst

   Lejlighedsvis , et lægemiddel ordineret til at helbrede en bestemt sygdom eller en tilstand viser sig at være gavnlig på andre måder . De bivirkninger af et lægemiddel er ikke altid negativt, og for dem , der lider af hårtab , har Lumigan vist positive

Hvad er Lumigan ?


Fremstillet af selskabet Allergan , Lumigan er navnet på lægemidlet bimatropost . Receptpligtig medicin er blevet anvendt udvortes i øjendråber siden 2001 til behandling af glaukom ved at sænke trykket i øjet .

Opdagelse af bivirkninger


Allergan yderligere undersøgt bimatropost efter at have konstateret , at patienter, der bruger Lumigan øjendråber begyndte at udvikle usædvanligt frodige lash linjer . Resultatet blev aktuelt øjenvipper behandling serum kendt som Latisse , der fik FDA godkendelse i begyndelsen af 2009 .

Latisse


Mærkenavnet medicin for øjenvipper hypotrichosis , eller mangel på øjenvipper hår , indeholder en lavere dosis af bimatropost end Lumigan gør, men kræver stadig en recept . Som Latisse aktive ingrediens , at den øjenvipper receptorer bimatropost bindes menes at udvikle og re-vokse hårsække .

Latisse bivirkninger

Øget øjenvippe og hovedbund hår kan være bivirkninger af bimatropost i Latisse . Selv om selskabet endnu ikke har forskning dette , kan disse virkninger være positive for dem, der lider af hårtab i hovedbunden eller alopecia areata , tab af hår på forskellige områder af kroppen . Andre bivirkninger omfatter mørkfarvning af øjenlåget .

Fun Fact

Berømt skuespiller /model Brook Shields repræsenterer Latisse i sine tv- marketing kampagne og har været en begejstret talsmand for selskabet siden Latisses stiftelse i februar 2009.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------