Position: hotel888 > medicin >

dextrose skud mod smerter

   Administrationen af dextrose skud er et alternativ middel mod kroniske smerter . Teknisk kaldes prolotherapy eller skleroterapi , injektion af sukker løsninger i sener og ledbånd er bestemt til at styrke disse strukturer og stimulere produktionen af nye bindevæv

Funktion


Dextrose skud årsag lokaliseret betændelse designet til at udløse en øget heling svar . Dette resulterer i deponering af nye kollagen , som i sidste ende styrker sener eller ledbånd .

Fordele


En gennemgang af undersøgelser , som den Mayo Clinic konkluderede , at prolotherapy alene var ineffektive i behandlingen af kroniske lændesmerter . I kombination med spinal manipulation og motion , har dog behandlingen vist sig at forbedre kroniske lændesmerter , klinikken hjemmeside forklarer .

funktioner


En typisk løbet af dextrose injektioner for smerte varer seks til 10 sessioner , undertiden med flere skud administreret i hver session . Selv om læger samt naturopaterne give denne behandling , forsikringsselskaber normalt ikke dækker det .

Side Effects

Muskelømhed omkring injektionsstedet er den mest almindelige bivirkning af dextrose skud . Patienten kan opleve blå mærker , stivhed og hævelse i ca en uge , ifølge en undersøgelse offentliggjort i juli 2006 udgaven af " Archives of Physical Medicine og rehabilitering. " Stærke smerter er sjældne , og kan indikere komplikationer .

Side Effect Retsmidler

Massage terapi og fugtig varme kan lindre midlertidige smerter forbundet med dextrose skud . Patienter bør undgå anti-inflammatoriske medicin , fordi teknikken virker ved at forårsage inflammation , men de får lov til at tage acetaminophen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------