Position: hotel888 > medicin >

hvordan man kan kæmpe mod influenza og vind

  Med den endelige blitzkrieg af H1N1 pænt forvist til sidste års nyheder , er det tid at revidere overleve influenza . Husk , den frygtede H1N1 -virus , eller " svineinfluenza ", er stadig derude-så ingen skal lade deres vagt ned .
Men januar er højden af den gode gamle regulære influenza sæson , og få en sæsonbestemt influenza vaccine er stadig en god idé-medmindre, selvfølgelig , er du en af de 10 procent af amerikanerne , der kommer smittet med influenza hvert år og allerede i greb af influenza -syndrom .
Læs videre for at få en bedre forståelse af forudsætningerne for at overleve influenza . Husk , at fælles brug af udtrykket " influenza " betyder normalt en rigtig dårlig koldt , men infektion med et virus , der forårsager influenza er alvorlig . Hidtil har i 2009 influenzaepidemi dræbt 36. 000 mennesker , og i 2010 influenzasæson endnu måneder til at gå

Du skal bruge: .
tinktur af tid
Meds som foreskrevet af din læge .
Hvile , væsker og nogle sunde fornuft .1 .
Vurder dit underliggende risikofaktorer . Har du en kronisk sygdom som diabetes , kronisk obstruktiv lungesygdom eller immun dysfunktion ? Har du ryge eller drikke alkohol i over ? Øget risiko faktorer gør dig mere tilbøjelig til at erhverve enhver stamme af influenza . Check med din læge for eventuelle særlige hensyn i forbindelse med din risikofaktorer .
2 .
OK , forebyggelse del af denne artikel er forbi . Se Ressourcer nedenfor for links til andre influenza forebyggelse artikler . Lad os nu komme til Sådan for at få bedre !
3 .

Følg din sundhedspleje udbyder instruktioner for håndtering af influenza , som normalt består af den meget grundlæggende i hvile , hydrering med klare væsker , feber og smertebehandling , og opholder sig væk fra andre .
Den generelle regel med feber og influenza til at standse spredning af virus er at " socialt isolere " dig selv for en yderligere 24 timer efter din temperatur har normaliseret .
også følge din udbyderen instrukser om at tage nogen receptpligtig medicin .
4 .
Vask dine hænder ! Vask dine hænder ! Vask dine hænder !
Mange luftvejsvira er meget hårdfør og kan blive hængende på overflader for timer eller endda dage .
5 .
hoste og trække vejret dybt for at klare dine lunger mindst fire gange om dagen . Hvis hoste bliver ubehageligt , bør du holde en pude eller en sammenrullet håndklæde mod en del af brystet , der bliver mere smertefuldt med din vejrtrækning øvelser . Denne metode , kaldet " terapeutiske fiksering , " vil lindre smerten og give mulighed for dybere inspirationer .

6 .
Når din krop annoncerer den har brug for mad , så start langsomt . Må ikke springe ind i " bøf og kartofler , " men efterhånden genindføre blød , nem at fordøje mad og øge til tolerance.
7 .
Når du er klar til at vende tilbage til arbejde eller Deres normale aktiviteter , kan du overveje et par dages deltid timer for at give din krop tid til at tilpasse . Fortæl din chef , at denne gradvise tilbagevenden er i den bedste interesse for selskabet, fordi det er !
vender tilbage til arbejdet før tiden eller med fuld gas , kan forårsage en meget unwelcomed tilbagefald , hvilket vil skade din krop , for ikke at nævne irritere din kolleger .

gode råd og advarsler


 • Medicinsk Oplysningerne i denne artikel er til uddannelsesmæssige formål . Alle medicinske tilstande kan kun diagnosticeres og behandles af en kvalificeret læge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------