Position: hotel888 > medicin >

hvordan man kan naturligvis falde i søvn hurtigere

   Træt af at ligge vågen og stirrede op i loftet i flere timer hver nat ? . Overvej, hvordan du hurtigt slappe af din krop og falder hurtigere i søvn
1 .
farten ned før sengetid . Være aktiv indtil sengetid kan påvirke din evne til at falde i søvn hurtigt . Klatre i seng og se fjernsyn eller læse en bog en times tid før sengetid . Det giver dit sind tid til at geare ned og forberede søvn .
2 .
Undgå koffein . Reserve sodavand , te , kaffe og andre koffeinholdige drikkevarer til dagtimerne . Forbrugende før sengetid kan forstyrre søvnen .

3 .
Sleep i fuldstændig mørke . En lille Nightlight vil ikke afbryde vågeblus. Dog holder tv på , kan forstyrre din søvn mønster og får dig til at vågne op flere gange i løbet af natten .
4 .
Play afslappende musik . Købe en musik -cd til formål at fremme afslapning og søvn . Sæt cd'en på repeat for at hjælpe dig falde i søvn hurtigere og ophold i søvn om natten .
5 .

Slap af dit sind . Ligge i sengen og helt klar dit sind . Forestil dig flydende på skyer og give din krop til at synke ned i madrassen .
6 .
Stop napping i løbet af dagen . Sovet i flere timer i løbet af dagen kan forebygge sove om natten . Hold lur kort-. mindre end en time
7
Overvej en naturlig søvn støtte . Besøg en vitamin butik og bede om naturlige midler og sove hjælpemidler såsom baldrian og melatonin

8 .
Vælg en bedre madras . Vende og dreje kan skyldes en ubehagelig madras . Placer en komfortabel topmadras på din seng eller købe en mere komfortabel madras .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------