Position: hotel888 > medicin >

slagtilfælde ergoterapi aktiviteter

   Ikke to takts ofre er ens . Meget afhænger af, hvilken del af hjernen er påvirket . Der kan være bevægelse problemer , koordination og perception vanskeligheder , eller hukommelse og koncentration underskud .

En ergoterapeut hjælper slagtilfælde ofre med disse problemer ved at gøre arbejde, som giver den patient med slagtilfælde at genvinde de funktioner han tabte eller lære metoder til at kompensere for underskud i evner, som kan tage tid at genvinde , eller som kan aldrig vende tilbage til normal

Du skal bruge: .
Ice .
Medicinsk tape .
Velcro tape .
Finger skinne ( valgfrit ) .

Tidlig ergoterapi Aktiviteter


Når et slagtilfælde offer er lægeligt stabil , ergoterapi aktiviteter begynder normalt . Undervisning om at komme sig over slagtilfælde og coping aktiviteter er først på listen over ergoterapi aktiviteter . Så ergoterapeut lærer det grundlæggende som at bevæge sig i sengen , komme ud af sengen og gå på toilettet .

Rehabiliterings Center Aktiviteter


ergoterapi aktiviteter fortsætte, når patienten går til et rehabiliteringscenter eller dygtige sygepleje facilitet . Dér patient med slagtilfælde lærer at klæde og til at udføre daglige hygiejne aktiviteter med de begrænsninger, hun har fra slagtilfælde . Efter succesen med disse aktiviteter , er de næste aktiviteter ergoterapeut lærer madlavning , vask , rengøring, styring medicin , og ved hjælp af telefon . Hvis slagtilfælde patienten har dårlig hukommelse, så terapeuten lærer hvordan man bruger lister eller en dagbog til at huske vigtige oplysninger. Håndværk og brætspil også anvendes til at praktisere fysiske eller psykiske færdigheder . Familien til den patient med slagtilfælde lærer at hjælpe sine elskede på trods af hendes begrænsninger .

In- Home Aktiviteter


Efter administrerende færdigheder på et rehabiliteringscenter , går slagtilfælde patienten hjem . En ergoterapeut sørger for at patient med slagtilfælde varetager alle rehabiliteringsaktiviteter succes derhjemme . Terapeuten underviser ændringer er nødvendige for succes . Uafhængighed er målet .

Ambulant behandling Aktiviteter

Den slagtilfælde overlevende vil fortsætte med at arbejde på aktiviteter , han har brug for hjælp med i en ambulant . Der er han raffinerer grovmotorisk kontrol og finmotoriske koordinering . Ergoterapeuten design et aktivitetsprogram for slagtilfælde overlevende , at programmet er individualiseret , fordi evner varierer fra person til en anden efter et slagtilfælde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------