Position: hotel888 > medicin >

den bedste måde at slette under øjet kredse

   Mørk under øjnene kredse kan være forårsaget af dehydrering , utilstrækkelig søvn og mangler i vitamin indtagelse . Stress er også en væsentlig medvirkende faktor . Nogle mennesker får mørke rande , når de indtager mælkeprodukter eller overskydende mængder sukker . I andre er det genetisk : en lidt ændret kranium struktur kan forårsage dybtliggende øjne og øjne cirkler . Hormonelle forandringer på huden i puberteten eller overgangsalderen , nyre lidelser , skader i huden og allergier kan også være årsager . Med disse forskellige faktorer , er det ikke altid let at udpege de præcise årsager , men der er flere tilgange til behandling eller skjule dem .

Behandlinger


Kosmetiske midler , såsom fugtighedscremer og lotions , er tilgængelige på markedet , men disse rettelser er midlertidige i bedste og ineffektiv i værste fald . Det samme gælder metoder som laser resurfacing og Intens Puls Light ( IPL ) behandlinger . Retsmidler , der arbejder på kilden til problemet og er mindre skadelige for kroppen ofte betegnes som de bedste .

Gør Livsstil ændringer


Hold under øjnene hydreret hud er et godt udgangspunkt mod sletning mørke rande . Den nemmeste og billigste måde at gøre dette på er ved at vaske området omkring øjnene med koldt vand hver par timer . Dette fylder vandindhold og giver den tørre aflejringer forsvinder. Mangel på vitamin E er også en vigtig bidragsyder til mørke undereye cirkler , så tager dette vitamin hjælper . Koffein , salt og tobak bør undgås .

fejlfinding cirklerne


Det bedste middel er altid en , der fungerer bedst for den enkelte . Da hver person har en unik årsagen til problemet , at rod grund skal behandles individuelt . Der er ingen test for at fastslå , hvad der præcist forårsager mørke cirkler , den bedste måde at gå , er ved at ansætte de trial and error metoden . Over tid vil du lære , hvad der forårsager din undereye cirkler og kan tage skridt til at undgå disse situationer og slette undereye cirkler permanent .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------