Position: hotel888 > medicin >

der opdagede grå stær ?

   Grå stær er blevet en vision problem for mennesker i hele historien . Siden sin oprindelige diagnose , havde forskellige kulturer forskellige metoder til at tackle den betingelse , som i sidste ende forårsagede blindhed hos patienter . Dag , kan behandling med ambulant kirurgi modvirke effekten af grå stær på synet forholdsvis let

Identifikation


Som oftest følge af befolkningens aldring , diabetes , gener , eller traumer for øjet , en grå stær er en uklarhed af den klare linse bag iris i øjet . Den producerer en fogginess , som forringer gennemsigtigheden af linsen , hvilket fører til tab af synet og undertiden blindhed , hvis ubehandlet . Kirurgi er den bedste måde at behandle en alvorlig grå stær , der påvirker dag- til-dag aktiviteter .

Tidlige civilisationer


Det er muligt, at læger i Indien først udviklet en metode til behandling af grå stær operation. Før dem , behandlet ældgamle civilisationer problemet med underlige concoctions og øjendråber , ifølge Stillehavet Cataract og Laser Institute . Nogle mener, at egypterne og babylonierne havde også kendskab til en kirurgisk procedure , mens andre mener, at tvivlsomt .

Primitive Kirurgi


Den mest primitive form for kirurgi for grå stær blev kendt som " påsyning . " Den metode , der er involveret trykke forplumret objektivet til bunden af øjet ved hjælp af en meget skarp , men ikke -så-tynd nål . Hvis grå stær ikke gjorde ophold efter at være blevet skubbet ned , de ville skære den i små fragmenter , der ville forblive lave .

Alexandrians

Aulus Cornelius Celsus , en græsk forfatter i det andet århundrede , forfattet den første autentiske dokument om grå stær patologi og behandling . Ifølge Mrcophth . com , viser dette, at den avancerede metode blev grundlagt i den berømte alexandrinske School of Medicine , men om teknikken blev erhvervet fra Indien er uklar .

moderne udvikling

Amerikanske kirurg Charles Kelman udviklet ultralyd teknologi , der revolutionerede operation for grå stær ved hjælp af en lille vibrerende sonde til at bryde op grå stær og forsigtigt vaske det væk . Dette , sammen med tilpasningen af plexiglas fra kampfly i en lys linse , der kan implanteres i øjet , er kommet til at være den enkle og relativt sikker operation for grå stær , vi kender i dag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------