Position: hotel888 > medicin >

hvad er afstøbninger lavet af ?

   Kaster er skræddersyede og anvendes af en læge eller en medicinsk assistent . En støbt består af to dele , en hård yderskal og et blødt , der er tæt på huden

Formålet med en Cast


Læger anvendelse kaster til at fremme passende helbredelse af brækkede knogler . Patienter , der kræver immobilisering efter visse operationer kan også være nødvendigt kaster .

gipsafstøbninger


Nogle afstøbninger er lavet af gips i Paris , en tung hvidt pulver , som , når de blandes med vand , danner en tyk pasta , som hurtigt tørrer hårdt .

Glasfiber Casts


Fiberglass , en slags plast , der kan formes , bliver brugt til at lave afstøbninger , der er lettere og stærkere end gipsafstøbninger . Glasfiber kaster kommer en række forskellige farver , siger KidsHealth. org .

Lining

Begge kaster er placeret over et lag af bløde polstring , der går tæt på huden . For at undgå udslæt og infektion , patienter med bomuld og syntetisk foret skal tage forholdsregler for, at deres kaster forbliver tørre .

Vandtæt Casts

En ny form for foring er en lavet af GORE-TEX . I kombination med en glasfiber støbt , hurtigt GORE-TEX tørrer og kan sikkert blive nedsænket i vand, svarende til Center for Ortopædi og Sports Medicine .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------