Position: hotel888 > medicin >

hvad er faren ved en albuterol inhalator , hvis ikke nødvendigt ?

   Albuterol er en bronkodilatator at lindrer symptomer af astma og andre luftvejslidelser ved at afslappe musklerne i lungerne og øge luftgennemstrømning ( Ifølge Drugs. com . ) Albuterol er relativt sikkert , så længe det bruges kun som foreskrevet ( en eller to pust hver . 4-6 timer ) , og når det er absolut nødvendigt

Betydning


Folk har tendens til at stole på denne mægling og er tilbøjelige til at misbruge det under måned , når deres astma , kan være særligt generende , såsom under allergi sæson i foråret og sommer . Overskydende brug af albuterol kan forårsage halsirritation og hoste .

Bivirkninger


Den unødvendig brug af albuterol kan forårsage hovedpine , nervøsitet og endda opkastning . Andre symptomer , såsom angst , en hurtig hjerteslag eller en allergisk reaktion på medicin , kan kræve medicinsk behandling .

Andre negative virkninger


Den unødvendig brug af albuterol kan forstyrre visse lægemidler , såsom antidepressiva og beta-blokkere , for disse mennesker med hjerteproblemer .

Advarsel

Folk der bruger albuterol når de behøver det ikke løbe den risiko for overdosering på medicin . En overdosis af albuterol kan være dødelig , ifølge Drugs. com .

Overvejelser

Albuterol anvendes til behandling af astma symptomer, men ikke forhindre dem . Folk , der overforbrug albuterol kan faktisk har brug for en medicin som Advair , som bruges til at forebygge astma . Dette vil medvirke til at begrænse unødvendig anvendelse af albuterol .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------