Position: hotel888 > medicin >

hvordan man kan passe toriske kontaktlinser

   Toric kontaktlinser er bløde kontakter, som hjælper med bygningsfejl , en vision korrektion , der indebærer krumningen af det ydre lag af øjet , eller hornhinde . Standard kontakter eneste rigtige for afstand eller nær problemer , men toriske kontakter har ekstra strøm i en bestemt del af linsen , som kompenserede for fordrejninger som følge af uregelmæssig krumning af øjet . Toriske linser skal passe nøjagtigt til at sikre det bedste syn

Du skal bruge: .
Keratometer
Spaltelampe .


1 .

Mål krumning af hornhinden med en keratometer , en optisk instrument , der er beregnet til at måle to forskellige kurver i øjet . Målingerne kaldes k-oplæsninger og beregningsgrundlaget kurve over toriske linser . Basen kurve af kontakten matcher kurver i øjet , så linsen sidder komfortabelt .
2 .
Kig på øjnene under spaltelampe , en optisk mikroskop . Vurdere størrelsen af øjet til at bestemme den korrekte diameter toriske linse . Diameteren er på størrelse måles tværs af kontaktlinser i millimeter ( mm) og svinger mellem 12 og 14 mm . Linsen skal passe komfortabelt mellem top og nedre øjenlåg .
3 .
Tag en test toriske linse , også kaldet en retssag linse , når du har anslået den rigtige størrelse og base kurve af linserne .

4 .

Bemærk markeringerne på linserne til at vurdere rotation . De fleste toriske linser har meget lys skråstreg mærker på siderne eller i bunden af objektivet for at kontrollere , at kontakten sidder korrekt på øjet og ikke roterende ud af justering .
5 .
Overhold linserne efter at de har været på øjnene i mindst 20 minutter. Dette giver linserne tid til at slå sig ned på øjet . Kontrollér markeringerne for at vurdere for enhver drejning .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------