Position: hotel888 > medicin >

hvorfor folk flytter , når du sover ?

   Under søvn , er det ikke unormalt at vende og dreje . For mange mennesker , dog herunder børn og voksne , søvn er en tid med megen aktivitet . Der er en række forstyrrende søvnforstyrrelser , der kan forårsage en person til thrash , gå , og selv handle voldsomt ud mod sig selv eller en anden person . Sleep eksperter har endnu ikke lokalisere årsagen til disse søvnforstyrrelser

Periodiske Limb Movement Disorder ( PLMD )


Personer med PLMD kan opleve kramper , trækninger og ufrivillige rykkende af benene omkring fem gange i timen . PLMD er set hos patienter med nyresygdom , leddegigt , graviditet , eller kredsløbsproblemer , ifølge webstedet Talk About Sleep , en interesseorganisation for studiet af søvn .

Disruptive Søvnproblemer


søvne , skæren tænder , og andre fysiske handlinger under søvn er kendt som parasomnias , en betegnelse, der anvendes til at beskrive en række forstyrrende søvnforstyrrelser . Parasomnias er kendt for at manifestere på ethvert tidspunkt i søvn cyklus . Ifølge Sleep Foundation , en tendens denne lidelse at være genetiske eller kan forårsage en hjernesygdom , søvnapnø eller medicin .

Sleepwalking


søvne , også kendt som somnabulisme , omfatter handlinger fysiske bevægelser under søvn , som måske eller måske ikke medføre, at personen rent faktisk at komme ud af sengen . Årsager kan henføres til træthed , angst og i tilfælde af voksne , psykiske lidelser . Søvne kan forekomme i alle aldre og er kendt for at køre i familier .

Night rædsler

Night rædsler , mere almindeligt hos børn end voksne , kan forårsage søvne , Prygl , forhøjet blodtryk og ophidselse . Typisk vil barnet ikke har nogen erindring om , hvad der forårsagede den episode .

REM-søvn Behavior

REM søvn adfærd ligner nat rædsler , men er mere almindelig hos midaldrende voksne og ældre . Det kan indebære voldelig adfærd , skade på sig selv , og skade til sengen partner . Ifølge National Sleep Foundation , omkring en tredjedel af dem med denne lidelse har også en vis form for neurologisk sygdom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------