Position: hotel888 > medicin >

kan binyretræthed kan diagnosticeres ?

   Binyretræthed er et begreb , der undertiden anvendes til en række symptomer formodes at være relateret til forkert funktion af binyrerne . I øjeblikket er dette syndrom ikke er anerkendt som en legitim medicinsk diagnose

Fakta


De binyrer er to hormon-producerende kirtler , der sidder på toppen af nyrerne . Ifølge National endokrine og metaboliske sygdomme Information Service , binyrehormoner har ansvarsområder , der omfatter regulering af blodtryk , vand og salt balancer , blodsukker , og omsætningen af fedt , kulhydrater og proteiner .

Symptomer


Symptomer tilskrives binyretræthed kan inkludere træthed , søvnforstyrrelser , nervøsitet og krop ømhed , ifølge Mayo Clinic . Det menes , at syndromet er udløst af kronisk stress .

binyrebarkinsufficiens


Nogle fortalere for en binyretræthed diagnose , at det er en mindre form af anerkendte lidelse kaldet adrenal insufficiens , som er karakteriseret ved underproduktion af visse binyrehormoner .

Diagnose

Selvom binyrebarkinsufficiens kan verificeres ved en blodprøve , er binyretræthed ry for at inddrage en utilstrækkelighed , der er for lille til at blive opdaget på denne måde .

Overvejelser

Dr. Todd B. Nippoldt af Mayo Clinic , at binyretræthed " er ikke en accepteret medicinsk diagnose , " og bemærker, at udokumenterede midler til den betingelse , der faktisk kan forværre en patients helbred .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------