Position: hotel888 > medicin >

kan latisse anvendes efter operation for grå stær ?

   Lejlighedsvis , en receptpligtig medicin giver gavnlige bivirkninger ud til at kurere den planlagte tilstand , som det er tilfældet med Latisse , et aktuelt øjenvipper-forbedring løsning fra Luminar , dråber recept øje oprindelig beregnet til behandling af glaukom . Hvis du for nylig har haft grå stær operation , skal du kontakte din læge og overveje fordele og ulemper ved at bruge Latisse , et relativt nyt stof , hvis langsigtede virkninger er ubevist

Hvad er Latisse ?


Fremstillet den Allergan , den receptpligtig medicin Latisse fremmer hårvækst i follikler , hvor serum anvendes . Anvendt én gang dagligt til den øvre lash linje , er det viste sig at forlænge , fortykkes og mørkere vipper hos de fleste patienter .

Biomatoprost


Biomatoprost , det aktive stof findes i Latisse , oprindeligt var berammet til behandling af gigt og glaukom ved at reducere øje tryk . Ifølge Soulcysters. com , en medicinsk -information site, biomatoprost sammensatte binder sig til receptorer i øjenvipperne , der er involveret i genvækst af hår follikler , der vokser vipperne .

Hvad er grå stær ?


En katarakt skyer den klare linse, der dækker øjet , hvilket medfører en tåget udseende over eleven . Oftest er det forårsaget af traumer på øjet , alderdom eller diabetes . Synstab resultater i nogle tilfælde .

Cataract Behandling

kataraktoperation anbefales til folk, der er nedsat af grå stær på daglig basis på grund af svær synstab . Postoperative komplikationer omfatter øget pres , blødning eller infektion i øjet , beskadigelse eller dislokation af intraokulær linse eller hævelse eller uklarhed af hornhinden , ifølge de oplysninger om " USA Today " HealthScout hjemmeside .

Latisse Efter Kirurgi

Latisse kræver en recept , og mange læger mener , det er klogt at få en øjenundersøgelse før du bruger produktet , da biomatoprost er stadig et relativt nyt lægemiddel --- udviklet i 2001 --- og dens langsigtede virkninger på øjne og vision er endnu ikke kendt , ifølge en artikel i 7. december 202C udgave af " The Los Angeles Times . " Kontakt din øjenlæge at afgøre, hvornår det er sikkert at bruge Latisse og andre over -the-counter eller receptpligtig medicin .

relateret forskning

En undersøgelse i december 2008 spørgsmålet om " Canadian Journal of Oftalmologi " på brugen af biamotoprost dråber før kataraktoperation viste en lavere mængde af det intraokulære tryk i øjet efter operationen , men har i undersøgelsen ikke taget højde for anvendelsen af stoffet efter operationen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------