Position: hotel888 > medicin >

kommunikationsværktøjer til patienter , der ikke kan tale

   Hvis du eller en elsket man ikke kan tale , du ved, hvor svært det er at kommunikere . Mange ting forstyrre fortælle andre dine behov . Et rør , der er i din hals til at hjælpe med vejrtrækning , en sygdom , der svækker din stemme boks eller hals muskler , slagtilfælde eller en anden hjerneskade , eller forskellige degenerative nerve sygdomme er blandt ting, som begrænser folks evne til at kommunikere vocally . Alle andre handicappede en patient kan have kan hjælpe med at bestemme hvilke kommunikationsværktøj der er bedst for hende .

Tale Generering Devices


Der er mange typer af tale generere enheder , der gør evnen til at kommunikere lettere for ikke- vokale patienter, der har en permanent invaliditet . Tale generere enheder varierer meget i de fysiske egenskaber og pris, som kan være dækket af en forsikring .

bærbare eller Netbook computere


En patient, der ikke kan tale , men kan type kan bruge en computer til at gøre hans behov kendt . For nylig har netbook -computere er blevet populære. De er mindre end standard bærbare computere, men har de samme muligheder . Du kan endda få gratis programmer til at give dine indtastede ord en stemme .

VidaTak EZ Board


VidaTak EZ bord , designet af folk , der ikke længere kan tale , er en forskningsbaseret , 11- tommers -by -17-tommer tør slette enhed , der kommer med symboler og ikoner trykt på det . Alle ikke-vokale patient skal gøre, er pege på et symbol for , hvad hun har behov for eller føler . Symboler for sult , tørst , vrede eller smerte , samt et billede af det menneskelige legeme til at vise en urocenter , er trykt på bordet . Almindelige udtryk indgår på bordet så godt.

Simple Picture Board

Den billedlige symboler, der formidler den ikke-vokale persons behov kan vises permanent på brættet . Patienten peger på , hvad han ønsker . En anden mulighed er at bruge magnetiseret symboler , gemt i en kasse . Patienten tager dem ud og anbringer dem på en magnettavle til at udtrykke hendes behov.

tør slette Board

Måske en af de enkleste kommunikationsudstyr til en patient , der ikke kan tale , men kan skrive er en tør slette bord. Patienten kan skrive sin anmodning om bord , og familiemedlemmet eller ansatte person kan reagere i overensstemmelse hermed . Bestyrelsen kan derefter slettes og genbruges .

papir og blyant

En pude af papir og en blyant er den enkleste kommunikationsværktøjer til en patient , der ikke kan tale . Igen , kan hun skrive ned ad hendes ønsker. Hendes familie , venner eller andre omsorgspersoner kan så reagere på , hvad hun ønsker .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------