Position: hotel888 > medicin >

nye behandlinger for plantar fasciitis

   Plantar fasciitis henter navn fra plantar fascia senen ligger i bunden af foden . Smerter sker fra stykker eller inflammation , som forårsager en klump til at danne på indersiden af hælen , hvilket resulterer i hælen smerte . Der er nye behandlinger til rådighed , der hjælper til at helbrede problemer med plantar fascia

PRIS


Ny behandling dikterer du ikke gå ned af en fod skade , massage eller på anden måde manipulere den . I stedet bør man is ned i området. Beskyttelse , hvile , is , kompression og elevation ( også kendt som PRIS ) er den rette skridt at tage med en plantar fascia skade . For kroniske tilstande , stabiliserer dette område indtil du kommer til en læge .

Hi-Volt Terapi


Hi-volt terapi er en ny behandling for at reducere smerter og hævelse . Din mund bliver omviklet med en ispose under Hi-volt terapi .

Kinesio Tape


Det er en ny behandling for plantar fasciitis , der understøtter bunden af foden . Den tape metode forkorter strakt og revet muskler og pumper ud ødem , hvilket nedsætter smerter og forbedrer restitutionstid .

Tillæg

C-vitamin , magnesium og Inflammatone er kosttilskud, som kan hjælpe med at mindske aflejringer i hælen , forbedre helingsprocessen og mindske hævelse og smerte .

Urter

Ginger og Boswellia er urter, der kan hjælp at helingsprocessen ved at reducere inflammation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------