Position: hotel888 > medicin >

øjne muskelsygdomme

   Den ekstraokulær muskel , eller øjne muskler , der bruges til at dreje øjet som hjernen styrer det . Der er seks ekstraokulær muskler i det menneskelige øje . Når sygdom rammer disse muskler , syn og øjenbevægelser er begge ramt

Muscle øje hjernesygdom


Muskel øje hjerne sygdom er en sjælden medfødt tilstand , der forlader et spædbarn med svage øjne muskler og andre symptomer såsom udviklingsforstyrrelser og psykiske handicap , nærsynethed og hydrocephalus . Det er forårsaget af en genetisk mutation .

Strabismus


Strabismus er en sygdom , hvor musklerne i øjnene ikke reagerer på hjernens signaler, som de burde . Det kan enten være medfødt eller skyldes en øjenskader . Skelen ramte kan bære øje patches eller briller og udføre øje øvelser eller opereres til at behandle denne lidelse .

Graves ' oftalmopati


Graves ' sygdom , en tilstand, hvor immunsystemet angriber skjoldbruskkirtlen, forårsager også en tilstand, der kaldes Graves « oftalmopati . Symptomerne omfatter hævelse af øjet muskler og får øjet til at bule ud af kredsløb.

ekstraokulær pseudotumor

En pseudotumor kan påvirke sinus hulrum , øjet kredsløb eller endog hjernen . Det sker, når en pseudotumor vokser på ekstraokulær muskel , hvilket gør øjet bule . Denne " tumor " er en betændt vækst af celler, der er ikke kræft .

Orbital myositis

Orbital myositis er en anden sygdom , der forårsager betændelse i øjet . Orbital Myositis tilfælde kan forekomme efter sinus infektioner . Symptom på denne betingelse er betændt øje muskler , der fører til en udstående øjne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------