Position: hotel888 > medicin >

tegn og symptomer på et lavt antal hvide blodceller & helvedesild

   Folk , der har skoldkopper --- en virusinfektion i huden --- typisk klare sig uden komplikationer , men det varicella zoster virus, som forårsagede den forbliver inaktiv i nervefibre i nærheden af huden . Kroppens immunsystem , består mest af hvide blodlegemer , holder virus i skak . En kompromitteret eller svækkede immunforsvar , kendt som leukopeni ( lavt antal hvide blodlegemer i blodet ) , giver mulighed for udvikling af en tilstand kaldet helvedesild , hvor læsioner bryder , som regel omkring krop .

Udslæt


Udslættet fra helvedesild starter ud som en prikken i huden , efterfulgt af brænding og ubehag . Røde pletter derefter udvikle og endelig bliver til væskefyldte blærer , kaldet vesikler . Udslættet er oftest kun til stede på den ene side af kroppen på et tidspunkt .

øjet og øret Symptomer


Fordi virus rejser gennem nerverne , kan det forårsager øjen-og ørepine ved reaktivering . Når dette sker, udslæt er ikke nødvendigvis synlig i øjne og ører , men skarp smerte af det er til stede .

Smerter


En aktiveret virus ikke altid give udslæt , men fordi det replikater på nervetråde i nærheden af huden , er smerte meget udtalt . Nogle mennesker oplever helvedesild vil have en " stikkende " smerte i huden , uden udslæt .

andre infektioner

Leukopeni efterlader en person modtagelige for sygdomme som halsbetændelse , lungebetændelse og andre mere alvorlige infektioner . Hvis den hvide blodlegemer er helt udslettede , kan infektioner ikke normalt ses --- kendt som " opportunistiske infektioner " --- udvikle , herunder trøske ( en svampeinfektion i mund og hals) og mycobakterielle infektioner , som kan forårsage tuberkulose .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------