Position: sygdoms > medicin >

barometrisk hovedpine kur

   For mange år har lægerne undersøgt årsagerne til hovedpine i årevis . Mens forskellige stress kan påvirke forskellige mennesker på forskellige måder , mange , der lider hovedpine finde deres symptomer er relateret til det atmosfæriske barometertryk . Når trykket går ned , mængden af ilt i luften falder med det . Folk mere følsomme over for dette have en stigning i blodgennemstrømningen i deres templer som en reaktion, og dette kan føre til en smertefuld hovedpine . Mens barometrisk hovedpine kan være invaliderende , er der muligheder for at behandle dem .

Cure Barometrisk Hovedpine


Afslapning kan være nyttig til at afhjælpe hovedpine smerter . Meditation , massage , hypnose og aromaterapi er alle muligheder der kan hjælpe dig afhjælpe stress , slappe muskler i hoved og hals og slappe af det betændte blodkar på samme tid . Yoga kan være et nyttigt afspændingsteknik så godt, fordi det kan hjælpe dig med at nedsætte dit blodtryk, hvilket reducerer inflammation i blodkarrene .

Heat er en anden måde at løsne musklerne og blodkarrene . Vejrtrækning i varm damp gennem næsen kan udvide bihuler og også slappe ansigtsmuskler , som har tendens til at anspændt i løbet af starten på en barometrisk hovedpine . Iblødsætning dit hoved i varmt vand kan hjælpe opnå det samme og vandtrykket mod de fartøjer kan lindre nogle af de interne pres, fordi vand hjælper udligne det .

kiropraktorer og akupunktører kan også være gavnligt . De kan hjælpe løse justering problemer og afhjælpe muskel spændinger, der kan gøre dig mere modtagelig for barometrisk hovedpine . De kunne også foreslå nogle milde øvelser , som du kunne gøre , når du føler en hovedpine , der kommer , der kunne hjælpe skære det ud , før det starter.

Hold en hovedpine dagbog , at detaljer , når du får hovedpine , og hvilke specifikke vejrforhold er , når de sker . Ved at optage disse data , kan du få en bedre idé om, hvilke særlige betingelser udløser din hovedpine . Du kan derefter tale med din læge om at tage medicin , når disse situationer opstår for at forhindre udbrud af en hovedpine . Du kan også justere luftfugtigheden i dit hjem , hvis du opdager , at luftfugtigheden udløser hovedpine for dig .

Kombiner forskellige behandlinger og ideer , indtil du finder en strategi og rutine , der fungerer bedst for dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------