Position: sygdoms > medicin >

er det skadeligt for is ra hænder ?

   Leddegigt er en autoimmun sygdom, der opstår , når en persons legeme fejlagtigt angreb kropsvæv på steder som fingre og hænder , efter Mayoclinic. com . Reumatoid arthritis forårsager betændelse i ledhinderne , der smøre hånd og fingerled . Ice kan være en effektiv behandling for leddegigt og er normalt ikke skadeligt for hænderne . Men der er nogle ting at være opmærksom på , når du bruger is som en behandling for RA

Overvejelser


Mennesker med leddegigt har normalt hævelse og stivhed i deres hænder, især når de står op om morgenen . Symptomerne har tendens til at forbedre , som den dag går på . Selvom isen generelt kan lindre hævelse , kan den midlertidigt forværre stivhed i en bestemt fælles .

Andre overvejelser


Leddegigt kan også forårsage knuder på huden samt skader på blodkarrene . Desuden kan det forværre en kløende og udslæt-inficerede hud tilstand, der kaldes nældefeber . Brugen af is vil kunne forværre en af disse hånd betingelser .

Fordele


Ice kan bruges effektivt til at behandle de fleste reumatoid arthritis hånd smerte , da det bremsende strømmen af blod for at reducere hævelse fra ødelagte blodkar .

Effekter af Ice vs . Varme

Da symptomerne på hånden reumatoid arthritis er normalt værre tidligt på dagen , kan varmen være mere effektiv end is om morgenen . Heat er en vasodilatator , hvilket betyder, at det øger blodgennemstrømningen . En stigning i omløb kan hjælpe dæmpe en persons stramme muskler eller stive led . De ansatte på Mayoclinic. com tyder på, at et varmt brusebad kan hjælpe slappe smerter og muskelspændinger forårsaget af leddegigt. En person ofte behov for at eksperimentere , om varme eller is virker bedst i løbet af dagen .

Advarsel

Ice bør aldrig anvendes direkte mod huden, fordi det kan forårsage forfrysninger . Placer isen i en plastikpose for at forhindre lækager , så pak tasken med et håndklæde for at undgå direkte kontakt med huden.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------