Position: sygdoms > medicin >

hvad er en urinen krampe ?

   En urin eller blære spasmer er den pludselige haster med at tømme blæren . Det er ikke den samme følelse som har behov for at finde et badeværelse , fordi spasmer opstå pludseligt uden varsel

Historie


Blæren normalt forsigtigt fylder med urin og du langsomt føler behov for at gå på toilettet . Musklerne ikke snøre før du tisse . En urin spasmer opstår, når blæren kontrakterne tilfældigt , ifølge Southwestern Medical Center i Dallas .

Overvejelser


En blære spasmer er , når blæren presser uden varsel medføre et behov for at frigive urin . Dette inkontinens ( ukontrollabelt urinproduktion ) kan være bare en lækage , eller blæren indholdet kan tømmes i løbet af spasmer .

Symptomer


En urin krampe , også kaldet en overaktiv blære , kan være smertefuldt . Du kan opleve en brændende fornemmelse især hvis årsagen er en urinvejsinfektion.

Årsager

Urinary spasmer kan være resultatet af beskadigede nerver , ifølge National Kidney og Urologiske sygdomme Information Clearinghouse . De muskler der kontrollerer blæren kan få signalet til kontrakten på det forkerte tidspunkt . Den spasmer kan også være forårsaget af infektion og irritation fra visse fødevarer .

Behandling

Behandlingen kan omfatte medicin for at få blæren til at slappe af , omskoling blæren at tømme en bestemt tidsplan eller øvelser for at styrke de omkringliggende muskler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------