Position: sygdoms > medicin >

hvordan man forebygger gule tånegle

  Selv iført neglelak på tåneglene for længe , kan få dem til at vende gul, er de væsentligste årsager til misfarvede negle neglesvamp infektioner , også kaldet onykomykose . Disse infektioner er forårsaget af svampe , som trives i mørke , varme , fugtige forhold . Symptomerne omfatter gulnet , fortykket , og smuldrende tånegle , i nogle tilfælde kan den inficerede negl adskilt fra neglelejet og har en dårlig lugt . Neglesvamp infektioner , som er grimme og smertefulde , der opstår, når svampen mikroorganismer ind gennem en lille klippe eller delt i neglen . De fleste toenail svamp infektioner begynder som en lille gul eller hvid plet på neglen , for tidlig diagnose og hurtig behandling , bør du kontakte din læge ved det første tegn . Dette er især vigtigt, hvis du har sukkersyge eller en undertrykt immunforsvar , som gør udvikling af komplikationer af neglesvamp-såsom bakterielle hud infektioner som cellulitis-mere sandsynligt . Der er enkle trin , du kan gøre for at hjælpe med at behandle neglesvamp infektioner og forhindre dem i at gentager

Du skal bruge:
Antibakteriel sæbe .
Anti-svampe fods pulver .
Bomuld sokker .
Eddike.

God kvalitet metal toenail Clippers .
Brusebad støvletter .


1 .
Følg din læges doseringsvejledningen præcis for receptpligtig oral antimykotisk medicin . Må ikke pludselig stoppe med at tage dem , medmindre din læge fortæller dig, selvom din toenail begynder at se bedre ud . De fleste af disse medikamenter skal tages for seks til 12 uger . Indberette bivirkninger , og nogle svampemidler kan forårsage hududslæt og leverskader

2 . .
Vask dine fødder dagligt med antibakteriel sæbe og vand , ved hjælp af en neglebørste til at skrubbe væk snavs , skidt , og søm væv . Tør godt-især mellem tæerne-. og støv med en anti-svampe fods pulver
3
Brug 100 procent bomuld sokker , især ved motion, for at undgå at fugt indsamle omkring din tæer . Skift til frisk sokker til første tegn på fugt .
4 .

Undersøg alle dine sko for at sikre, at de passer ordentligt . Der bør være en stødpudezone på mindst 1 /2 tommer bred mellem spidsen af din længste tå og foran på skoen . Traumet og pres på tånegle forårsaget af dårligt montering sko kan gøre dem mere sårbare over for infektioner .
5 .
Sættetid dine fødder i 15 minutter i en opløsning af en del eddike til to dele varmt vand hver dag . Ifølge Mayo Clinic personale , er dette sikkert at gøre og kan være nyttigt. Eddike , der har antibakterielle og antiseptiske egenskaber , kan hjælpe med at forhindre en ny infektion og hæmmer væksten af bakterier under dine tånegle .
6 .
Klip dine tånegle lige over og ikke længere end udgangen af din tå ved hjælp af en høj kvalitet , robust metal sæt toenail trimming . Vær omhyggelig med ikke at klippe dem for korte .
7 .
Desinficér Deres negleklipper , når du har klippet hver toenail at undgå spredning af smitte fra en toenail til en anden . Ikke deler din toenail neglesaks med andre, og ikke bruge en andens Clippers .
8 .
Undgå at bære toenail polish , mens du har en svamp infektion . Selvom dit instinkt kan være at dække dit gule tånegle , der neglelak på tæerne , gør det svært at bedømme , om infektionen er i bedring eller ej, og den polske tendens til at fælde fugt og forværre infektionen .
9 .
Wear brusebad støvletter i omklædningsrummene og badeværelser i fitnesscentre , kurbade og offentlige puljer .

gode råd og advarsler


 • Hvis du går til en salon for en pedicure , skal du sørge for de ansatte ordentligt sterilisere alle instrumenter
 • Nogle mennesker rapport forbedring fra at bruge vicks vaporub på deres tånegle . rådføre sig med din læge til råds om, hvornår og hvor meget at anvende
 • Tånegle er lettere at klippe lige efter du får ud af brusebad eller badekar
 • Nogle gange eddike kan irritere huden . hvis du bemærker rødme på dine fødder efter iblødsætning , reducere den behandling, der to gange om ugen . Hvis irritationen vedvarer, skal suge .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------