Position: sygdoms > medicin >

hvordan man kan sammenligne høreværn

   Iført den rigtige høreværn hjælper med at beskytte din hørelse under eksponering for høje lyde . Enhver form for høj støj du støder på , uanset om det er på jobbet eller mens jagt , kan beskadige din trommehinden og hæmmer din evne til at høre . For at sikre, at du har den bedste høreværn er muligt, sammenligne høreværn funktioner og se om du kan afprøve et element, inden du foretager købet
1 .
Sammenlign priser for høreværn . Fra 2010 , kan du forvente at betale $ 100 for en kvalitet grundlæggende enhed . Hvis du ønsker avanceret beskyttelse , forvente at skulle betale mindst $ 10. 000.
2 .
Bestem NRR , eller støjreduktion Rating for hvert høreværn enhed . Målt i decibel , et større antal betyder støjniveauet er højere . Typiske høreværn features tilbyde høreværn til NRR fra 19dB ( decibel ) til 31 dB . Indendørs skydning , for eksempel , kræver høreværn for 24dB til 31 dB . Sammenligne hvert høreværn enhed for at sikre, at det giver NRR du har brug for .

3 .
Shop for høreværn med en komfortabel kop stil . Størrelsen og stil bægeret er , hvad med til at bestemme niveauet for høreværn , du har . Fuld kopper har mere plads til at isolere omgivende støj , så de giver maksimal beskyttelse . Hvis du foretrækker en mindre kop stil , prøve hugge kopper eller skrå kopper . At de ikke giver samme grad af beskyttelse som fuld kop enheder , men de er mere behagelige at have på . Sammenlign den komfort, du ønsker med den kop størrelse du har brug for . Sørg for at du forsøger enheden , før du køber den , så du ved, det er behageligt .
4 .
sikrer en komfortabel pasform , når du sammenligner hovedbøjlen på hver høreværn enhed. Hovedbøjlen materiale , du køber, har en stor indflydelse på , hvordan komfortable den høreværn enheden er, når det sidder på dit hoved . Valg af støbt polstrede plast er mere komfortabel end en ledning band , men det giver også mere bulk , som du måske foretrække ikke at have . Du bør også se på , hvordan hovedbøjlen passer . En " over hovedet " hovedbøjlen løbe fra øre til øre og sidder på toppen af dit hoved . En " hals band " , der ombrydes omkring bagsiden af dit hoved og nakke tilbyder større fleksibilitet , fordi det giver dig mulighed for at bære en hat , mens du bruger din høreværn .
5 .

forbedre kvaliteten af dit høreværn med elektronik . To metoder til teknologien give mulighed for øret beskyttelse for at reducere skadelige lyde endnu mere . Peak klipning registrerer usikre lyde og selv lukker ned for at klippe lyden . Komprimeringsteknologi gør det muligt for brugeren altid høre hans omgivelser , men det tager alle usikre støj og reducerer den til et sikkert niveau . Hvis du er på jagt eller på anden situation, hvor du brug for at høre dine omgivelser , kan komprimering være en bedre løsning . Men , peak clipping er mere overkommelige . Sammenligne fordelene ved begge at se, hvilken indstilling der passer dig bedst .
6 .
Nyd toppen af den linje, beskyttelse, når du køber ind-the- høreværn enheder . De er komfortable og bekvemme , fordi de passer ind i dit øre som et høreapparat . Inde-the- høreværn enheder optage komprimeringsteknologi . Afveje fordele af intern -øret beskyttelse enheder med de omkostninger at se, om dette er et godt køb .
7 .
Buy høreværn , at du rent faktisk vil bære , fordi den kun virker hvis du bære det . Prøv hver enhed på, og sørg for at det passer behageligt som man sammenligner høreværn .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------