Position: sygdoms > medicin >

sammenligninger af ar behandlinger

   Mange forskellige teknikker er i øjeblikket tilgængelige bidrage til at reducere eller eliminere forekomsten af ar . Når det afgøres , hvilken teknik er det rigtige for dig , skal en række forskellige faktorer være ordentligt vejes

Aktuel


En af de mest populære metoder til behandling af ar er brugen af topiske salve . Disse er almindeligt anvendt til behandling af kirurgiske ar . Din læge vil være i stand til at foreslå hvilket produkt der er sandsynligt, at arbejde for dig .

Gel folie


Din hudlæge kan være i stand til at bruge pres behandlinger eller silikone gel plader til behandling af acne ar eller hjælpe med at forhindre dem , hvor de nuværende acne koncentrationen viser de forventes at indtræffe.

Surgery


Skin poder, excision , dermabrasio eller laser kirurgi er blandt de forskellige kirurgiske muligheder for behandling af ardannelse . Disse teknikker er normalt reserveret til svære ardannelser tilfælde .

Indsprøjtninger

Injektion af steroider bruges ofte sammen med andre behandlingsmetoder til at fremme væksten af normale , sunde hud .

Forsikring

Ofte den afgørende faktor for , hvilken type behandling vil blive brugt afhænger af, hvad din forsikring dækker . Mange af disse behandlinger kan være ganske dyrt , og mange mennesker vil ikke være i stand til at give dem uden hjælp fra forsikringen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------