Position: sygdoms > medicin >

varme lukning behandling for åreknuder

   Åreknuder er hævede , overfladiske vener , der har mistet deres evne til effektivt at flytte iltfattige blod fra kroppen tilbage til hjertet . Heat lukning behandling er en metode til at reparere disse vener

Fakta


Ifølge Society for Vascular Surgery , åreknuder opstår , når væggene i blodårerne er svækket , eller når ventiler inde vener undlader at forhindre blodet i at unormalt at ændre sin flow .

Heat Lukning Basics


Heat lukning bruger laser eller radiofrekvens energi at lukke og ødelægge åreknuder indefra . Proceduren er også kendt som endovenous laser ablation eller Radiofrekvensablation .

i begyndelsen af behandlingen


I begyndelsen af ablation , læger indsætte et hult rør kaldet et kateter ind i de berørte vene . Ved hjælp af ultralyd billeder , de direkte kateteret til behandlingsstedet.

Lukning af Vein

Når kateteret er på plads , laser fibre eller en radiofrekvens elektrode er igennem dens indre . På behandlingsstedet , generere disse enheder større varmekilde , tvinger de berørte vene til at lukke og standse sin strøm af blod.

Overvejelser

Åreknuder varmebehandlinger tage omkring en time, og er ofte udført på en ambulant basis. I nogle tilfælde kan et hospitalsophold være påkrævet.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------