Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man kan kontrollere blodtrykket i hiv / aids

  Selv om læger ikke er sikker på, om det er forårsaget af hiv medicin eller andre faktorer , aids-virus fører ofte til forhøjet blodtryk . At holde dit blodtryk under kontrol, hvis du har HIV , er en vigtig del af at forbedre din prognose . Læger rådgive hiv- positive patienter at gøre det samme livsstilsændringer , der anbefales til enhver med risiko for hjertesygdomme , ifølge Tufts Medical School . Ved at forstå hvordan du styrer dit blodtryk , kan du mindske risikoen for hjerte-kar komplikationer .

Kontrol High Blood Pressure


1 .
Juster den måde, du spiser for at hjælpe med at kontrollere dit blodtryk . Spis nærende mad og undgå stærkt forarbejdede fødevarer , som kan være høj i natrium . En velafbalanceret kost er vigtig for at forebygge forhøjet blodtryk og holde dit immunforsvar stærkt til bekæmpelse af hiv . Reducer salt og fedt . Øge mængden af frisk frugt , grøntsager og korn i din kost . Stedfortræder sødmælk og højt fedtindhold mejeriprodukter med lavt fedtindhold ækvivalenter .
2 .
Udarbejde en plan for regelmæssig motion . Daglig motion sænker blodtrykket og reducerer stress . Prøv at planlægge 30 minutter af hjerte-kar motion hver dag for at sænke blodtrykket og styrke dit hjerte . Kontakt din læge, før du starter en øvelse rutine . Spørg din læge , hvis du nødt til at tjekke dit blodtryk derhjemme , især før eller efter træning .

3 .
Stop rygning og moderat dit alkoholforbrug . Rygning skader hele kredsløbet og frarøver blod ilt , tvinge dit hjerte til at arbejde hårdere . Det øger blodtrykket og dramatisk øger risikoen for hjerteanfald . Alkoholindtag rejser også dit blodtryk . Fald alkoholindtag til en drink om dagen eller mindre . Spørg din læge til at hjælpe dig med at finde støtte , hvis du har problemer med at holde op med at ryge eller skære ned på alkohol .
4 .
Få tjekket for nyreproblemer . Så mange som 30 procent af hiv-patienter kan have nyresygdom , ifølge AIDS InfoNet . org . Også , resistens over for insulin er en almindelig bivirkning ved HIV medicin , der fører til diabetes , ifølge Tufts Medical School . Udarbejde en plan med din læge for at overvåge nyrefunktion . Spørg din læge , hvis du har brug for yderligere medicin for at kontrollere diabetes , som diabetes er en vigtig faktor i udviklingen af forhøjet blodtryk og hjertesygdomme .

gode råd og advarsler • Stress er en væsentlig årsag til forhøjet blodtryk så godt, så reducere stress faktorer i dit liv så meget som muligt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------