Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man kamp depression med kost & motion

   Ifølge oplysninger fra den offentlige Broadcasting System , er depression en ret almindelig problem, der berører næsten 10 procent af USA's befolkning hvert år . Selv mens midt i depressionen kan det virke som om der ikke er nogen vej ud , er der ikke-medicinsk trin, du kan tage for at bekæmpe denne sygdom . Gennem brug af en modificeret kost og en regelmæssig motion plan , kan du proaktivt forbedre dit humør og reducere din depression
1 .
Følg et Middelhavs- stil kost , indtager masser af fisk og skaldyr , nødder , fuldkorn , frugt og grøntsager for at afværge depression gennem kosten betyder . Ifølge en oktober 2009 artikel fra Science Daily , er brugen af en middelhavskost forbundet med en nedsat risiko for depression . Spis en varieret kost ved hvert måltid , altid har til formål at forbruge mindst én frugt , en grøntsag , et protein kilde ( spise fisk og skaldyr mindst en gang om dagen eller hver anden dag ) , og en kilde til enkeltumættet fedt ( e. g. nødder eller oliven olie) .
2 .
Kast dig ud i regulære moderat intensitet motion mindst fire eller fem dage om ugen . Du behøver ikke deltage i strukturerede uddannelsesprogrammer , og det er nok, at du vælger en aktivitet, der kan bidrage til at øge din heartrate og vejrtrækning . Prøve aktiviteter omfatter gåture, havearbejde , cykling , der udfører husholdningen og lignende . Ifølge Mayo Clinic , enhver aktivitet , som hjælper til at få dig væk fra sofaen kan hjælpe med depression , så sigter mod mindst 30 minutters motion om dagen .

3 .
fortsat være i overensstemmelse med din kost og motion planer . Hvis du falder ud af legendariske vogn med en snyde måltid eller et ubesvaret træning , ikke får oprørt over det og lade den spiral ind opgivelse af planen . I stedet blot at genoptage din kost med din næste måltid eller din træning på den næste dag. Ligeledes , ikke opgive din nyvundne vaner , når du føler din depressive symptomer begynder at falme . Stick med en regelmæssig kost og motion planlægger at fortsætte høster frugterne længe efter du finde dig selv fri fra depression .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------