Position: sygdoms > HIV/ADIS >

tegn og symptomer på hiv i de første måneder

  

Du skal bruge:
Prescription

En person, som har været inficeret med HIV-virus kan begynde at lægge mærke til tegn og symptomer så tidligt som seks uger til tre måneder efter at hun bliver smittet med virus . Nogle personer vil ikke udvikle nogen mærkbar symptomer eller tegn , derfor tager en hiv-test er den eneste sikre måde en person kan vide, om han er blevet smittet med virussen .

influenzalignende symptomer


En hiv- smittet person kan udvikle influenzalignende symptomer . Disse symptomer har en tendens til at forekomme, mens en smittet persons legeme, er der antistoffer mod selve virus . Disse symptomer omfatter feber , udslæt , hævede lymfeknuder eller kirtler , og muskelsmerter . Hovedpine er andre tidlige symptomer, som opstår , fordi den virus har svækket en persons immunforsvar . Ikke alle individer udvikle tilsyneladende influenzalignende symptomer , men det betyder ikke, at virus har ikke indgået kontrakt

svære symptomer


Svære symptomer og tegn på HIV -infektion omfatter pludselig øget vægttab . virus kan forårsage tab af appetit . Hvis en person mister ti procent eller mere af hendes kropsvægt , skal hun kontakte en læge . En person , der har et tilfælde af diarré , der har varet længere end en måned , bør rådføre sig med en læge , da dette kan være et tegn på HIV . Kvinder og mænd har forskellige alvorlige symptomer og tegn på HIV . For eksempel kan kvinder oplever kroniske gær infektioner , selvom både kvinder og mænd kan have mundtlige gær infektioner . Læsioner inde i munden eller på huden er en alvorlig symptom på hiv -infektion .

Mindre Symptomer


Nogle af de tidlige tegn på HIV kan synes ubetydelig, men du skal stadig rådføre sig med en læge om symptomerne . For eksempel kan ekstrem udmattelse være et tidligt tegn på HIV , som de fleste mennesker ignorere , fordi det synes mindre . Tidlig blå mærker og uforklarlige krop udslæt kan ikke virke som meget at bekymre sig om , men at ignorere symptomerne ikke forhindre virussen i at udvikle . Fange tidlige tegn og symptomer på hiv kan hjælpe en person behandle virus , og muligvis øge mængden af tid, virus tager at udvikle sig til AIDS . En person, der går ubehandlet for HIV-virus kan udvikle aids i så lidt som otte år, mens en person , der lægger mærke til tegn og symptomer og har ordentlig behandling kan blive smittet med hiv i 15 år eller mere , før han udvikler fuld blæst aids .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------