Position: sygdoms > HIV/ADIS >

årsagerne & helbredelse af psykisk impotens

   Impotens , også kendt som " erektil dysfunktion , "er en tilstand karakteriseret ved ikke at være i stand til at opretholde en erektion for varigheden af en seksuel oplevelse . Hver mand går igennem det en gang imellem , men når det bliver kronisk , kan det være svært på din selvtillid . Når impotens opstår som et resultat af psykologiske faktorer , der er forskellige årsager og metoder til at helbrede det

Depression


Depression er en følelse , der kan variere fra milde og kortvarige svær og kronisk . Klinisk depression er en alvorlig type , der rent faktisk kan interagere med tankeprocesser nødvendig for at opnå en erektion . Det kan være forårsaget af økonomiske problemer , tab af en elsket eller tab af et job . Dit køn drev kan blive kompromitteret som følge af , at du bliver oversvømmet af negative følelser i stedet for positive af slagsen .

nerver


Nervøsitet spiller en rolle med impotens i et par forskellige måder. Hvis du har oplevet afmagt i fortiden , vil du sandsynligvis blive mere urolige, da du er ved at have sex og impotens kan holde gentager sig. Det kan også vises som et resultat af en dårlig tidligere erfaringer med sex .

Stress


Stress og angst kan tage deres vejafgift på dit sind og krop . Når hele din dag bliver fyldt med følelser af stress og angst , kan du lide impotens . Disse følelser kan blive udløst fra dårlig kommunikation med din partner , en stressende job eller familiemæssige problemer .

Narkotika

Hvis du tager receptpligtig formler for depression eller angst , kan dine odds for at udvikle psykiske afmagt gå op . Lithium , beroligende midler og anti-psykotisk medicin er eksempler på disse .

Sløvhed

Når du føler dig ekstrem træthed på daglig basis , kan det tage sin vejafgift på dit sind og krop . Som en bivirkning af dette, kan psykologiske impotens udvikle sig. Men det kan vendes ved at få mere søvn og tager mere tid til at slappe af i løbet af dagen .

Stress Relief

Aflastningen dit stressniveau kan hjælpe med at genoprette dine seksuelle drev og fremme bedre energi niveauer . Deltage i en eller anden form af sind og krop aktivitet for at sænke dit stress og angst niveauer. Yoga , tai-chi , meditativ vejrtrækning , muskelafslapning og guidede billedsprog er eksempler .

Motion

Træning kan hjælpe frigive endorfiner , som er hjernen kemikalier , der gør dig glad. Gå en tur , løfte nogle vægte eller slutte sig til en rekreativ sportshold af noget , du nyder at spille .

Terapi

Sex terapi kan bruges af dig alene , eller du og din partner , at tale med en uddannet sundhedspersonale om Deres seksuelle problemer . Han kan bidrage til at mindske stress og spændinger , som du kan gå igennem.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------