Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvor man kan finde top -rated læger til Crohns sygdom

   Crohns sygdom er en form for inflammatorisk tarmsygdom , og byder på kronisk inflammation og irritation af fordøjelseskanalen . Læger, der behandler Crohns sygdom-kaldet gastroenterologists-er nemme at finde . Finde top -rated læger kan være lidt sværere , afhængigt af om du er på udkig efter læger rangerede højt i dit samfund , stat , region eller nationalt

EF sygehuse


Lokalsamfundet hospitaler ofte rekruttere topnavne inden for specifikke medicinske områder for at opretholde kvalitet pleje i området . Kontakt din lokale samfund hospital for at se om gastroenterologists om medarbejdere der har modtaget æresbevisninger eller priser for den pleje , de leverer .

Undervisning sygehuse


Søg efter nærliggende universitetshospitaler for top -rated læger til Crohns sygdom . Universitetshospitalerne er normalt på forkant af videnskab og behandling , og deres personale læger ofte får høje ratings . Sammenslutningen af American Medical Colleges opretholder en liste over al undervisning hospitaler i USA.

Faglige organisationer


grupper, der repræsenterer en bestemt medicinsk speciale og de eksperter, som praksis inden for denne specialitet er store ressourcer på at finde top -rated læger . American College of Gastroenterology og American mave Association både opretholde søgbare databaser til at finde top -rated gastroenterologists landsdækkende

Patientgrupper

Nogle patientgrupper-. såsom Crohns og Colitis Foundation-tilbyder værktøjer til at finde top -rated læger til Crohns sygdom . Selv om enkelte læge ratings ikke er tilgængelige, fundamentet tiltrækker top -rated læger på forkant med forskning og behandling , som dens medlemmer og ledere .

Medicinsk udgivere

Medicinsk forlag , såsom Castle Connolly , fremme en årlig liste af top -rated læger fordelt på specialer . Med et par klik med musen , kan du se en liste over top -rated læger til Crohns sygdom , arrangeret af staten . Disse læger modtog høje vurderinger fra deres jævnaldrende .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------