Position: sygdoms > HIV/ADIS >

kost menu for tinnitus

   Tinnitus er defineret som en særlig stand, når du hører lyde i en eller begge ører , og der er ingen specifikke eksterne lyd , der skaber det . Lyden kan klikke , ring , fløjte eller skratten i henhold til Cleveland Clinic . Pr. Cleveland Clinic , er der omkring 50 millioner mennesker, som lider af denne betingelse . Nogle mennesker har kun lejlighedsvis angreb , og omkring 12 millioner mennesker lider af det på en daglig basis. There er mange medicinske behandlinger for tinnitus , samt nogle anbefalede kosttilskud og diætprodukter ændringer, der er bragt en vis lettelse .

Zink


Zink mangel har vist sig at være en af årsagerne til tinnitus efter Bastyr Center for Natural Health . Tilføj zink i din kost ved at inkludere oksekød , kylling , krabbe og østers . Mange af korn og brød er beriget med zink . Der er mange kosttilskud du kan finde på dit lokale helsekostforretning for at tilføje zink til din kost .

vitamin B -12 og Ginkgo Biloba


Vitamin B -12 findes at være til gavn for dem, der lider med tinnitus . Medtag oksekød , laks og andre fisk i din kost med et højt vitamin B -12 . Der er Vitamin B -12 optagelser er til rådighed , hvis du ikke få nok af dette vitamin fra din kost . Der er også vitamin B -12 tillæg for køb . Prøv Ginkgo biloba , en urtekosttilskud at forbedre hukommelsen , da der er nogle hævder , at det hjælper lindring symptomer på tinnitus .

fedtfattig kost


Spis en kost rig på rå friske frugter og grøntsager . Medtag en overflod af fedtfattig protein såsom skind kyllingebryster , kalkun og æggehvider . Tag vitamin A , E og cholin sammen med en god multi-vitamin . Spise friske råvarer , fuldkorn og sunde protein kan være medvirkende til at lindre mange af symptomerne på tinnitus .

mad for at undgå

Undgå eller begrænse dit indtag af alkoholiske drikkevarer . Skære ned på kaffe , te og sukker . Faldet mættet fedt og mejeriprodukter fra din kost . Læs etiketter på emballerede eller konserves at undgå natrium , kolesterol og konserveringsmidler , som kan føje til symptomer på tinnitus .

Diverse Forslag

Der er ingen specifik behandling for at helbrede tinnitus , da der er mange mulige årsager . Hold dit blodtryk under kontrol og motion dagligt for god cirkulation . Vær forsigtig i at over-the-counter medicin til forkølelse og hovedpine . Arbejde på at reducere stress så meget som muligt , og tage dybe ånder når føler dig stresset . Tjek med dit helbred udbyder til at teste for allergi , som du måtte have .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------