Position: sygdoms > HIV/ADIS >

lettelse for gastryk & smerte

   Ifølge Mayo Clinic , mayoclinic. com , passerer alle gas op til 12 gange om dagen . Dog kan nogle gange tarmluft forårsage smerte og tryk i maven . Andre symptomer omfatter ufrivillig opstød , der passerer gas og kramper . Mens alle har gastrykket fra tid til anden , mange mennesker oplever dette ubehagelige problem ofte . Tage skridt til at bringe dig nogle forholdsregler

Begrænsning gasproducerende Foods


Der er en bred vifte af fødevarer , der producerer gas, når de bliver brudt ned i maven . Bønner , ærter , hele korn , grøntsager og frugt er høj i fiber , der udgør gas . Nogle af de værste syndere er rosenkål , blomkål , broccoli og kål . Begræns dit indtag af disse fødevarer eller sørge for , at de grundigt er kogt . Tag en gas -reducerende medicin som Beano , som er en type af fødevareenzym supplement, der nedbryder kulhydrater til sukker gør dem lettere for kroppen at absorbere .

Kulsyreholdige drikkevarer og øl er andre lovovertrædere , der kan forårsage smerte . Skift til frugtsaft , te eller vin , når indtager drikkevarer . Undgå at bruge et sugerør , fordi det suger luft ind i din krop . Ligeledes begynde at spise langsomt at reducere mængden af luft , du sluger .

Food Intolerance


Mange mennesker mangler ordentlig fordøjelsesenzymer for at fordøje visse fødevarer . Resultatet er en fødevare intolerance , der forårsager gas , kvalme , diarré og mave kramper . For at finde ud af om du har en fødevare intolerance , holde en fødevare tidsskrift . Skriv ned hvert måltid og eventuelle symptomer . Laktoseintolerans er meget almindeligt. Det er et protein fundet i de fleste mejeriprodukter . Du kan vælge enten at spise fødevarer, der er mærket laktosefri , eller tage et supplement som Lactaid før et måltid . Andre typiske fødevarer intolerans omfatter gluten , hvede , nødder og skaldyr . Også , dobbelttjekke fødevareetiketter eller spørge hvordan maden blev udarbejdet i restauranter , fordi de fleste tilberedt mad indeholder nogle ingredienser , der forårsager mad intolerance . Hvis du lider af dette, så prøv at fjerne maden fra din kost i et par måneder derefter langsomt genindføre maden tilbage for at se om du stadig ikke kan behandle fødevarer .

Over-the- Counter Gas -reducerende medicin


En bred vifte af over -the-counter medicin er tilgængelige på dit lokale apotek . Mylanta , Mylicon , Gas-X og Gelusil indeholder alle simethicone . Simethicone virker ved at kombinere små bobler i maven , så de er nemmere for din mave til at passere . Snarere end at forhindre gas fra formning, det gør det muligt at forlade kroppen hurtigere , så du kan finde lindring i en kortere periode . I modsætning til laktose kosttilskud eller Beano , kan du tage disse lægemidler efter at have spist .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------