Position: sygdoms > HIV/ADIS >

allergi astma diagnose

   En allergi og astma diagnose kan opnås gennem en række laboratorie- prøver, test for potentielle allergener og lunge obstruktion som følge af astma . Allergi og astma kan være diagnosticeret separat eller som sameksisterende forhold

Fysisk -eksamen


Læger kan diagnosticere symptomer på allergi og astma gennem patient samråd og fysiske undersøgelse af øjnene , ører, næse og hals , med pulmonal obstruktion , hvæsen og trængsel som betyder potentielle respiratoriske komplikationer .

Spirometri


spirometritest undersøge vejrtrækning satser ved at måle mængden af luft der udåndes og eventuelle konstriktion . Lav testresultaterne viser nedsat lungefunktion forårsaget af allergisk eller ikke-allergisk astma .

methacholin Challenge Test


methacholin er et stof , der forårsager luftvejene til at stramme ved indånding af en astmatiker . Øgede mængder af methacholin er inhaleret hele prøven , med positive resultater diagnosticere astma .

priktest

Personer med allergisk astma lider af åndedrætsbesvær , når de udsættes for allergener . Priktests sted små mængder af allergener på huden , diagnosticere mild til svær allergi er baseret på aktuelle reaktioner .

Food Challenge Test

Fødevareallergi er mest præcist diagnosticeret af mad udfordring test, der udsætter en person til små , stigende doser af potentielle allergener , præcist at identificere de dosis , hvor der forekommer reaktion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------