Position: sygdoms > HIV/ADIS >

define ildfast migræne

   Der er mange termer forbundet med migræne , hvoraf nogle overlapper hinanden eller finjustere andre vilkår . Migræne er normalt differentieret afhængigt den del af kroppen, hvor det stammer ( " form " ) , men nogle gange en migræne er nævnt af en bredere eller mere generel karakteristisk ( "type " )

Du skal bruge: .
Fysisk terapeut .
Neurologisk lidelse specialist .
Mekaniske anordninger .

Terminologi


Et ildfast migræne bør opfattes som en form for migræne , der præsenterer i forskellige former .

Type


Et ildfast migræne er enhver form for migræne , der er umulig at styre , eller er resistent over for almindelige behandlingsmetoder . Dette vil ikke identificere specifikke årsag eller oprindelse .

formular


basilaris migræne ( oprindelse i bunden af kraniet ) og okulær migræne ( med oprindelse i øjnene) er eksempler på migræne defineret af den form de tager .

Diagnose

basilaris , okular, eller enhver anden form for migræne kan også refraktære , hvis alle metoder til behandling er ineffektiv imod det . Refraktær migræne er derfor en ufuldstændig diagnose , fordi det angiver kun , at smerter fra denne form for migræne er ustyrlige.

Behandling

Fordi smerter forbundet med refraktær migræne er vedholdende og trodser behandling , dem, der lider af dem oplever ofte følelser af panik og desperation . Det er især vigtigt , at ildfaste migræne blive vurderet af en læge , der har specialiseret sig i behandling af migræne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------