Position: sygdoms > HIV/ADIS >

fordampning teknik til BPH

   Forstørret prostata problemer er almindelige blandt ældre mænd . Behandlinger, herunder naturlægemidler, livsstilsændringer , narkotika og hydroterapi kan give lindring , men der er uundgåeligt en række mænd , for hvem prostata reduktion kirurgi bliver den mest hensigtsmæssige behandling . Den seneste udvikling af disse kirurgiske prostata reduktion teknikker er kendt som TUVP eller transuretral fordampning , i prostata , og denne teknik er at give bedre resultater med færre af de problemer ofte forbundet med mere invasive kirurgi.

Du skal bruge:
Burn pleje gel
. Tryk bandager .

Hvad er BPH ?


forstørret prostata problemer , også kendt som BPH , eller godartet prostatahyperplasi , er forårsaget når prostatakirtlen udvider som mænd alder . Udvidelsen af prostata skaber en begrænsning af urinrøret og fastholdelse af urinstof , som igen forårsager smerte og et væld af andre problemer såsom blod i urinen , lændesmerter , drible , smertefuld ejakulation og en brændende fornemmelse ved vandladning. Mænd med BPH normalt har svært ved at tisse , og hvis venstre ubehandlet , kan BPH føre til blære dysfunktion og /eller nyreskade .

Fordampning Teknik


Den nye TUVP teknik er primært en forfinelse af de tidligere stillede TURP teknik , hvor en elektrisk strøm sendes gennem en tynd ledning og bruges til at skære væk dele af kirtelvæv , der er årsag urinrøret obstruktion . I TUVP er hindrer væv ikke skåret væk , men er i stedet fordampes ved en rullende elektrode , der leverer en stærk elektrisk strøm . Denne proces medfører mindre blødning end at skære operationer og generelt giver mulighed for kortere post- kirurgi opsving gange .

Desværre TUVP teknikken er kun egnet til mænd med små eller normal størrelse prostata kirtler . Vævet lag under eventuelle fordampede væv bliver hærdede og derfor vanskeligere at fordampe , hvilket betyder, at TUVP procedure kan være vanskeligt i situationer, hvor der er en stor mængde af prostata væv , der skal fjernes .

Udviklet i samarbejde med Mayo Clinic i Minnesota og blev indført i 1997 , TUVP , også kendt som laser fotoselektive fordampning , eller PVP , er blevet populær som en let at udføre og effektiv behandling for BPH , ifølge Mayo Clinic . Der er en række variationer af denne procedure , herunder en , Holmium laser prostatektomi eller HoLEP , der bevarer prøver af den fjernede væv , således at de kan blive analyseret for eventuel kræft eller andre forhold.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------