Position: sygdoms > HIV/ADIS >

grunde til knæalloplastik

   For folk med kroniske smerter i knæet , kan det være nødvendigt at have knæalloplastik . Dette er normalt angivet ved smerte er afbryder en persons daglige liv , forhindre ham i at deltage i aktiviteter

Identifikation


knæalloplastik kan bidrage til at lindre smerter og genoprette funktionen af knæet . Denne operation består af skære væk af beskadigede knogle og brusk fra låret , hofte og knæ knogler . Kirurgen derefter erstatter den skadede knogle og brusk med en kunstig fælles .

Fordele


knæalloplastik kan minimere eller helt fjerne smerter i knæet . Hvis det er for smertefuldt eller svært at gå op ad trappen , komme ind og ud af en stol , eller hvis smerter i knæet er intens , bør du kontakte din læge for at diskutere fordelene ved knæalloplastik .

Effects


A patient med kronisk smerter i knæet kan opleve hævelse i knæet , som begrænser hans mobilitet . Knæalloplastik kan eliminere følelsen af en "tight " knæ .

Ekspert Insight

En fælles deformitet som en knæleddet , der buer ind eller ud , kan gøre det nødvendigt at have en knæalloplastik .

Overvejelser

knæalloplastik anbefales generelt for ældre voksne . For yngre patienter med kroniske smerter i knæet , anbefales det at prøve alternative behandlinger såsom NSAID smertestillende eller en delvis knæalloplastik .

Advarsel

Som med enhver operation , der er en risiko for komplikationer med total knæoperationer . Disse kan omfatte infektion , nerveskader, hjerteanfald , slagtilfælde eller blodpropper . Disse komplikationer er generelt sjældne , forekommer kun i 2 ud af 100 patienter , der har knæalloplastik .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------