Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hårtab og skaldethed behandling

   Bekymre sig om og bruge penge på hår restaurering kan synes urimeligt at nogle, men er langt fra trivielle for dem , der er utilfredse med den betingelse af deres eget hår . En række af behandlinger er på markedet i dag , med nogle arbejdsgrupper bedre end andre

Kost


Hårtab og udtynding kan være et resultat af en mangel på kosten protein . Betyder , fisk og mejeriprodukter indeholder alle de vigtige aminosyrer og proteiner der er nødvendige for sundt hår .

Vitaminer


En stor del af hårtab begynder som en mangel på vitaminer B3 og C. Supplement en kost med disse samt biotin , vitamin E, L-cystein og L-methionin , coenzym Q10 og zink vil alle bidrage til at mindske hårtab .

DHT blokkere


dihydrotestosteron (DHT ) er et steroid-lignende molekyle , at obligationer til hårsækkene og forhindrer deres absorbere faktiske testosteron , hvilket er, hvad stimulerer vækst . DHT blokkere som Rogaine og Propecia er dokumenteret kunstnere , når det kommer til hår restaurering .

Laser Hair Stimulation

jævnligt badning hår med lavt niveau laserlys , vil bidrage til at stimulere væksten , og er en af de nyeste og mest populære hår-tab behandlinger .

Hair Restoration

Læger praktiserende kirurgisk hår restaurering fysisk flytte hår fra nakken og siderne af hovedet til toppen , og næsten altid vende tilbage acceptable resultater .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------