Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvad er aseptisk osteonekrose ?

   Aseptisk nekrose , også kendt som knoglenekrose , er en alvorlig lidelse, der berører knoglerne . Hvis de ikke behandles ordentligt , kan det føre til knogle skader og endda kollaps af knoglen

Hvad er aseptisk nekrose ?


Aseptisk nekrose er en tilstand , hvor en del af en knogle ikke modtager blod og dør . Over tid , hvis den ikke behandles , kan knogle skade blive værre og i sidste ende knoglen kan brække af .

Hvad er årsagen ?


Aseptisk nekrose er hovedsageligt forårsaget af enten sygdom eller alvorlige traumer . Sygdomme som segl celle-og Gauchers sygdom har været forbundet med at forårsage aseptisk nekrose . Den alvorlige traumer af en knogle brud eller dislokation kan også være en årsag .

Symptomer


Som knogle skade forværres , kan symptomer optræde . De mest bemærkelsesværdige Symptomerne omfatter smerter i den fælles og begrænsede vifte af bevægelse .

Diagnose

En læge vil gennemføre en fysisk eksamen og spørge dig om din tilstand . Efter dette, vil du højst sandsynligt få foretaget undersøgelser , herunder røntgen , MR , knoglescanning , og CT -scanning for at fastslå en diagnose .

Behandling

For at bremse udviklingen af aseptisk nekrose , du kan tage smertestillende og begrænse brugen af det angrebne område. Men , kirurgi muligheder, herunder knogle vin og fælles erstatning, er almindelige behandlinger til helt at afhjælpe tilstanden.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------