Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvad kan du gøre for kløe , som Dexedrine årsager?

   Attention Deficit og Hyperactivity Disorder er et fænomen, får stadig større opmærksomhed i vores uddannelses-og sundhedssystemer . Mens lærere og forældre er ved at lære om, hvordan man støtter børn med ADHD , har medicinalvirksomheder udviklet en række lægemidler succes at begrænse virkningerne af betingelsen . Dexedrine er en populær ADHD medicin med nogle ikke -så-populære bivirkninger . Lad os tale om kløe

Dexedrine


Dexedrine er et receptpligtigt styrke stimulerende . For dem med ADHD , kan Dexedrine faktisk skabe ro og give dem mulighed for at fokusere bedre . Men Dexedrine er medlem af amfetamin familien og ligesom de fleste stoffer i sin klasse , kommer med risiko og potentiale for afhængighed . Dexedrine skal anvendes som anvist , og en bruger af denne medicin bør overvåges for eventuelle ønske om at øge dosis .

Typisk Kløe


Ved starten af brugen af Dexedrine , folk nogle gange opleve følelsen af kløe . Der er virkelig ikke meget , der kan gøres noget ved det, undtagen at hænge på . Som ens krop begynder at tilpasse sig medicinen , kløen normalt aftager .
Brug ikke aktuel medicin som Benedryl fløde , Caladryl eller cortison . De vil ikke gøre en forskel . Tag ikke nogen oral medicin enten. Og ikke skade dig selv kradse .
Det bedste er at tale med din ordinerende læge , der kan foretage ændringer i din dosis eller type af medicin .

Allergiske reaktioner


Ikke alle kløe er den samme . Hvis du ser tegn på udslæt , misfarvning eller hævelse ledsaget af kløe , er det mere sandsynligt en allergisk reaktion . Dette kan ske med medicin og det er bestemt sker for nogle mennesker , der starter Dexedrine .
Hvis du har nogen af disse symptomer , skal du straks underrette din læge . Hvis reaktionen er alvorlig nok , skal du gå til en presserende-care center eller skadestuen . I enklere situationer kan lægen sætte dig på en antihistamin-aktuelt , mundtlig eller begge dele for at kontrollere den allergiske reaktion . Og i de fleste tilfælde betyde allergiske reaktioner , du er ikke en god kandidat til Dexedrine og det er tid til at tale med din læge om alternativer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------