Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvordan man kan slippe af ben Sporer i nakken

  Bone Sporer , også kaldet osteophytes , er knoklet vækster , som udgør den eksisterende ben og oftest , i ben leddene . Sommetider ben Sporer kan være et symptom på andre forhold i kroppen , og de er ofte forbundet med slidgigt . Som din brusk slides ned i leddene ramt af slidgigt , ben Sporer vil vokse til at reparere skader.
Selvom ben Sporer kan skemaet enhver knogle i kroppen , halsen er et af de mest almindelige områder . I den stand, der kaldes " livmoderhalskræft spondylosis , " slidgigt og ben Sporer arbejde sammen om at forringe knogler i nakken .

Du skal bruge:
Anti-inflammatorisk medicin ( NSAID )
. Varmepuden .


1 .

Symptomer
Generelt er der ingen symptomer forbundet med ben Sporer , og de kan eksistere i årevis , før der diagnosticeres , som regel i forbindelse med X-stråler for en anden tilstand . De kan dog forårsage smerte , hvis de anvender pres til muskler , væv eller knogler og kan kræve behandling .
to .
Årsag
mere almindeligt hos personer over en alder af 50 , ben Sporer ofte form på grund af slidgigt og den øgede degeneration i leddene og skiver det forårsager , en betingelse , at der ofte er en del af den normale aldringsproces . Ben Sporer forsøge at hjælpe kroppen helbrede sig selv ved at tilføje ekstra knogle , der normalt hvor knoglerne møder hinanden . Men de kan også danne , hvor ledbånd og sener mødes ben og på ryggen . Andre betingelser, såsom diffus idiopatisk bevægeapparatet hyperostosis , plantar fasciitis og spinal stenose er ofte tegn på knogle anspore dannelse .
3 .
DIAGNOSE
Som ben Sporer sjældent give problemer , er det mere almindeligt at opdage deres eksistens , når lægen røntgenbilleder for andre forhold . Almindelige typer af X-ray procedurer er standard X-ray , computertomografi ( CT ) og magnetisk resonans imaging ( MRI ) . Ben Sporer kan også forårsage tab af bevægelsesområde i nakke og smerter i leddene .

4 .
BEHANDLING
Behandlingen vil afhænge af placeringen af knogle anspore og om det forårsager smerte eller en negativ indflydelse på dit helbred. Ofte er det første behandlingsforløb er fysisk terapi kombineret med non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler ( NSAID ) , såsom ibuprofen . En binyrebarkhormon injektionen til det ramte område kan også blive ordineret . Ultralyd og dybe tissue massage er ofte nyttige i nakken . Hvis der er mere konservative behandlinger er ineffektive , kan kirurgi overvejes . Bone sporer kan fjernes , men det sker ofte i mere omfattende operation for gigt . Kirurgi kan gøres som en " åben kirurgi ", hvor kirurgen skærer omkring leddet for at afdække den område , eller arthroscopically , hvor flere små snit er lavet til at indsætte de kirurgiske instrumenter.
5 .

SELF-pleje i hjemmet
Udfør strækøvelser , tage over-the-counter anti-inflammatoriske medicin , og anvende varme at lindre symptomerne . Din fysioterapeut kan give dig de relevante øvelser .

gode råd og advarsler • Da ben Sporer er ofte en naturlig del af aldringsprocessen , er der ikke meget der kan gøres for at forebygge dem. Staying aktiv og fysisk fit kan undertiden støtte til at afhjælpe symptomerne .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------