Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hvorfor kolesterol & fedt hober sig op i venerne ?

   Kolesterol i sig selv er en fedt- lignende stof , der er fundet blandt fedt i blodet ifølge American Heart Association . Den videnskabelige betegnelse for kolesterol oprustning i venerne er åreforkalkning rapporter Mayo Clinic

Årsag


Kolesterol og fedt opbygge er påvirket af en række faktorer . Den vigtigste faktor er for meget kolesterol og fedt findes i blodet . Højt kolesterol og fedt i blodet kan skyldes mangel på fysisk aktivitet kombineret med en dårlig kost , pr National Heart , Lung , og Blood Institute .

Fakta


The National Heart , Lung , og Blood Institute forklarer at højt kolesteroltal resulterer i hærdning af arterierne , der forårsager arterierne til at blive smal . Smalle arterier mindske blodforsyningen til hjertet og øger risikoen for et hjerteanfald .

Symptomer


En af de største problemer omkring kolesterol og fedt oprustning i venerne er, at der ingen symptomer advarer Mayo Clinic , der foreslår, at få taget en blodprøve for kolesterol mindst en gang hvert femte år, fordi det er den eneste måde at opdage kolesteroltal .

Risikofaktorer

Risikofaktorer for kolesterol og fedt oprustning i venerne omfatter rygning , fedme , dårlig kost , manglende motion , forhøjet blodtryk , diabetes , og en arvelig hjertesygdom i henhold til Mayo Clinic .

Komplikationer

The Mayo Clinic advarer om, at hvis en mindeplade depositum ( depositum lavet af kolesterol og andre akkumuleret materiale ) tårer eller bristninger fra arterievæggen , kan det resultere i en blodprop , som kan sætte en arterie nedstrøms .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------