Position: sygdoms > HIV/ADIS >

ikke løfte vægte hjælper fibromyalgi ?

   Fibromyalgi er en kronisk tilstand med symptomer såsom muskelsmerter , ledsmerter , træthed og hovedpine . Mens der ikke er nogen kur , der er mange måder at skære ned på dine symptomer . En af de mest effektive måder at stoppe symptomer forbundet med fibromyalgi er motion . Ifølge Fibromyalgi-Symptoms. org , styrketræning i særlige kan hjælpe med at skære ned smerter

styrketræning


Det er vigtigt at anerkende forskellene mellem styrketræning og vægttræning . Mens vægttræning koncentrerer sig om opbygning af muskler , styrketræning fokuserer mere på tone og udholdenhed . Brugen af tunge vægte anbefales ikke til folk , der lider af fibromyalgi . Målet med styrketræning er at arbejde alle de større muskler i kroppen . Du kan enten bruge frie vægte , vægt maskiner eller modstand bands . Du kan arbejde med en fysioterapeut eller en personlig træner til at udvikle den optimale sæt af øvelser til dig. Oftest vil du gøre 2 til 3 sæt af hver øvelser med 8 til 12 gentagelser i hvert sæt . Det er også vigtigt at hvile mellem hvert sæt .

Fordele


Ifølge en undersøgelse foretaget på Harvard University , har vægttræning bevist effektivt til at skære ned symptomer på fibromyalgi . Det er nyttigt , fordi alle kropsdele er involveret i styrke-træning , skære ned stivhed fra underudnyttelse . Også , symptomer som træthed eller mindskes gennem en samlet bedre fysisk kondition . Mennesker med fibromyalgi også lider af dårlig søvn . Når du deltager i styrketræning , det hjælper dig falde i søvn hurtigere og til at forblive i en dybere søvn længere . Denne genoprettende søvn er meget vigtigt for mennesker med fibromyalgi som betingelse forhindrer dem i at få den rette mængde af dyb søvn . Styrketræning kan faktisk hjælpe depression , hvilket er endnu et symptom fælles for mennesker med fibromyalgi . Motion er en effektiv måde at forbedre stemningen , da det frigiver endorfiner .

Tips


Styrketræning er den mest effektive , når det kombineres med hjerte-kar- motion og udspænding . Det er vigtigt at varme musklerne op før du bruger vægte til at forhindre forstuvninger og belaste dine muskler . Det er også vigtigt at holde hydreret at holde dine muskler fra kramper op . Endelig skal du sørge for at gøre alt med måde . Du bør starte med lav vægt og arbejde sig langsomt op . Du risikerer at skade , hvis man presser sig selv for meget i begyndelsen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------