Position: sygdoms > HIV/ADIS >

mad helbredelsesmetoder for ra øjenproblemer

   Reumatoid arthritis ( RA ) er en autoimmun sygdom . Dit immunforsvar bliver overaktive , der producerer inflammatoriske stoffer , der angriber dine led . Hvis venstre ubehandlet , kan RA deformere dine led og forringe din evne til at udføre grundlæggende opgaver som at skrive eller åbne en krukke .

Desværre , RA påvirker mere end blot dine led . Det kan også påvirke kroppens organer . Den omsiggribende betændelse i dit system angriber huden , dit hjerte , dine lunger og endda dine øjne

leddegigt og øjnene


Den inflammation i forbindelse med RA kan forværre og irritere væv i og omkring dine øjne . Mest almindeligt , RA patienterne oplever rødme og smerte omkring øjnene . I mere alvorlige tilfælde kan en patient opleve nogle synstab . RA er også forbundet med en højere risiko for Sju00F6grens syndrom , en tilstand , der forårsager kronisk tørre øjne .

Heldigvis i de fleste tilfælde , virkningerne af RA øjenproblemer er milde . Ofte kan du lindre eller fjerne symptomerne ved at gøre smartere valg af fødevarer .

Foods , der hjælper


Mad skaber enten en inflammatorisk eller anti-inflammatorisk respons i kroppen . Nogle fødevarer bidrage til at reducere inflammation , mens andre tager det . Fordi RA er en inflammatorisk sygdom , kan du hjælpe med at reducere dens virkninger på dine øjne ved at vælge fødevarer, der medvirker til at sænke inflammation .

Blandt de bedste anti-inflammatoriske fødevarer er nogen fødevarer rige på antioxidanter . Antioxidanter bidrage til at lindre stress i kroppen forårsaget af ustabile molekyler kaldet frie radikaler . Herved bidrager de til at sænke kronisk inflammation niveauer . Den primære kilder til antioxidanter er frugt og grøntsager . Som en generel retningslinje , skal du vælge frugt og grøntsager, der er de dygtigste i farver . Blåbær , spinat , tomater , søde kartofler , grønkål , og cantaloupe er alle gode valg .

Fiberrige fødevarer også bidrage til at mindske betændelse . I en undersøgelse offentliggjort i oktober 2009 spørgsmålet om Diabetes Care , undersøgte forskere fra University College i London forbindelsen mellem lav fiber kost og udviklingen af diabetes . Deres forskning viste også , at højere fiber indtagelse er forbundet med lavere koncentrationer af visse markører for inflammation , herunder C-reaktivt protein og interleukin -6 . At øge fiber i din kost , spiser mere frugt , grøntsager og fuldkorn . Nødder og bønner er gode kilder til fiber , så godt.

Foods skal undgås


Ud at spise mere af de fødevarer , der hjælper til at sænke inflammation, kan du også hjælpe med at reducere RA-relaterede smerter og rødmen i og omkring dine øjne ved at undgå fødevarer, der øger inflammation . De værste syndere er fødevarer, der er højt raffineret sukker og korn og forarbejdede fedtstoffer . Disse former for fødevarer fører til høje niveauer af glukose og frie fedtsyrer i blodet, hvilket resulterer i produktionen af inflammatoriske stoffer hele din krop .

Ved at undgå disse typer af fødevarer og spise mere mad , der hjælper til at lindre inflammation , kan du reducere og styre din leddegigt og helt fjerne den effekt det har på dine øjne .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------