Position: sygdoms > HIV/ADIS >

medicinsk behandling for ms

   Omkring 400. 000 amerikanere lider af multipel sklerose ( MS ) , en sygdom, hvor den beskyttende beklædning af din nerveceller langsomt degenererer . Selv om der ikke er nogen kur for MS , lægerne er afhængige af en bred vifte af behandlinger til at kontrollere symptomerne

Identifikation


Fælles medicinsk behandling for MS omfatter receptpligtig medicin , fysiske eller ergoterapi og plasma procedurerne for udveksling. Den type behandling eller en kombination af behandlinger , at lægerne tyder afhænger af sværhedsgraden af dine symptomer og din reaktion på behandlingen .

typer medicin


oral og intravenøs kortikosteroider at lindre betændelse og reducere hyppigheden af symptomer er de mest almindelige medicinske behandling, ifølge Mayo Clinic . Andre medikamenter , der anvendes til at bremse udviklingen af sygdommen omfatter interferoner , glatiramer , natalizumab og mitoxantron .

fordele ved behandlingen


Fysisk og ergoterapi give udspænding og styrke øvelser , der hjælper med at holde dine muskler smidig og forbedre din koordination og balance . En licens terapeut kan også lære dig at bruge bistand enheder såsom stokke eller vandrere at bidrage til at øge din mobilitet .

Funktioner af Plasma Exchange

For svære MS-symptomer , læger undertiden ordinere plasma udveksling , en procedure, hvor en pumpe adskiller din plasma fra dit blod celler og erstattes med en løsning . Plasma udveksling fjerner nogle af de antistoffer , som angriber dine nerveceller , hvilket giver lettelse, da et symptom flare-up sker , forklarer Mayo Clinic .

Overvejelser

Hvis du kun har milde symptomer , kan Deres læge nemt overvåge din situation og vente med at ordinere behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------