Position: sygdoms > HIV/ADIS >

allergitest & sinus infektioner

   Bihulebetændelse , forårsaget af bakterier , svampe-eller virusinfektioner , er en betændelse i bihulerne . Folk , der lider af allergi er mere tilbøjelige til at sinus infektioner . Det anslås, at 37 millioner mennesker lider af bihulebetændelse hvert år , i henhold til øre-næse- hals test og behandling Center . Allergi test kan hjælpe med at bestemme årsagen til tilbagevendende sinus infektioner

Bihuler


Den bihuler er hulrum , fyldt med luft og foret med slimhinderne , som ligger i dit kranie . De står bag panden , øjnene, på kinderne og nasal knogler .

Infektion


Hvis bihulerne bliver betændt , kan de blive blokeret af slim og forårsage en infektion kaldet bihulebetændelse. En bihulebetændelse infektion kan virus, bakterier eller endda svampe .

Allergi


Allergi kan forårsage en person til at nyse og blive overbelastet. Dette skyldes, at når personen er udsat for en af hans allergener , plante pollen eller dyrehår , for eksempel , hans krop frigiver den kemiske histamin . Histamin forårsager hævede slimhinder . Langvarig overbelastning af allergi kan føre til bihulebetændelse .

allergitest

Allergi test udføres inden for dermalt , hvilket betyder under huden . En lille mængde af en potentiel allergen injiceres under huden , hævelse så måles omkring 15 minutter senere . Hvis allergener er identificeret, kan de undgås eller du kan tage medicin for at hjælpe med den allergiske reaktion .

Bihulebetændelse Diagnose

At diagnosticere bihulebetændelse , kan lægen skinne en lys over bihulerne eller tryk på bihuler . Materiale fra næsen , kan også testes i laboratoriet . X-stråler er også til tider udføres . Bihulebetændelse er generelt behandlet med antibiotika , masser af væske og en varm klud anvendes til bihulerne flere gange dagligt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------