Position: sygdoms > HIV/ADIS >

hemangioma kost

   En lever hemangioma er en indviklet masse dårligt dannet blodkar , der opstår i leveren . Det er typisk godartet , men kan vokse store nok til at skubbe på nærliggende organer i underliv og udløse ubehagelige fordøjelsessymptomer . En hemangioma kan gøre dig fuld efter at have spist kun en lille mængde mad . Det kan også medføre en generel mangel på appetit , eller endda kvalme og opkastning og smerter i den øverste højre del af maven . En kost der er specifikke for hemangiomas er afgørende for opholdet sundt, men altid konsultere din læge , før der iværksættes nogen radikale kostændringer .

Fødevarer Medtag


En afbalanceret og ernæring-rige kost er nøglen til et godt liv med en hemangioma . I det væsentlige , spise mad og tage kosttilskud , der forbedrer din lever sundhed og funktion , og styre uden om noget, der yderligere kan skade din lever .

Hjælp dit leveren fjerne giftstoffer fra kroppen , og støtte i fordøjelsen , to af dette organ 's vigtigste funktioner . Spis masser af friske grøntsager og frugter hver dag . Hvidløg og løg er godt vist sig at hjælpe med at afgifte kroppen , og de er også effektive diuretika , som hjælper flush overskydende væske fra kroppen . Sørg for, at din kost for hemangioma er lav i salt af samme årsag --- at forhindre ophobning af overskydende væske i maven .

korsblomstrede grøntsager som broccoli , kan broccoli Rabe , blomkål , rosenkål , grønkål , kål og radiser hjælpe afgifte kroppen . Disse grøntsager også stimulere enzymproduktion , som hjælper støtte i fordøjelsen .

Frugt høj i antioxidanter --- såsom alle former for bær , eller appelsiner , blommer og druer --- har stærke sygdomsbekæmpende egenskaber og er spækket med mange vitaminer og mineraler .

Fordi en lever hemangioma kan gøre dig fuld hurtigt , sørg for at spise høj-kvalitets protein , som der findes i fisk og hvidt kød fjerkræ uden skind på . Din kost for hemangioma bør også være lav i fedt .

Spis komplekse kulhydrater såsom brune rige og beriget pasta med til at give din krop nok brændstof samt næringsstoffer . Disse fødevarer er også velsmagende og let fordøjeligt , et plus , hvis du lider af kvalme på grund af din hemangioma .

Foods skal undgås


Undgå forarbejdede fødevarer med et højt salt og sukker . Også styre fri af alle high-fructose corn syrup , som undersøgelser har vist, kan forårsage alvorlige leverskader . Hertil kommer , udelade alkohol , der forårsager leversygdom og toksicitet . Generelt undgå at lægge nogen ekstra pres på leveren .

leve med en lever hemangioma kan være en udfordring , men en velafbalanceret kost for hemangioma kan gøre meget for at lette dine symptomer og holde dig sundt.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------